Karadeniz’in sesi bu albümde

Halk müziğinin ünlü isimleri özel bir proje albümde buluştu. ‘Karadeniz Kıyı Türküleri” adlı albümde Zara, Orhan Hakalmaz, Yücel Öner ve Hüseyin Balcı gibi sanatçıların yorumları bulunuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Karadeniz’in sesi bu albümde
Haberler / Kültür
18 Ağustos 2017 Cuma 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulus Müzik’ten çıkan ‘Karadeniz Kıyı Türküleri’ adlı albümle unutulmaya yüz tutmuş Karadeniz türkülerini yeniden hatırlatıyor. 28 eser ve 2 CD’den oluşan albüm müzikseverler için arşiv niteliği taşıyor. 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekecek olan albümde Zara, Orhan Hakalmaz, Yücel Öner, Hüseyin Balcı, Mustafa Demirkaya, Erol Köker, İsmail Türüt, Gaye Aksu, Selim Bölükbaşı ve Ali Osman Erbaş gibi ünlü sanatçılar yer alıyor.

Türkülerin özüne sadık kalma hassasiyetiyle hazırlanan albüm, ‘Hayde Gidelum Hayde’, ‘Dursun Kaptan’, ‘Nani Nani Oy’, ‘Divane Aşık’, ‘Yaylanın Çemenine’, ‘Hekimoğlu’, ‘Sular Durulur Derler’ gibi türküseverlerin severek dinleyeceği eserleri içinde barındırıyor.
Kapak tasarımı da büyük övgüler alan albümün görselleri Amerika’da Branden Tintiangco tarafından hazırlandı.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime