Karikatür tutkunları bir araya geliyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Comics and Art Festival (İCAF), çizgi roman ve çizgiye dair tüm yaratıcı sanatları bir araya getiriyor. İCAF, workshoplara, söyleşilere, sanatçı oluşumlarının sergilerine ve imza günlerine ev sahipliği yapacak.
ABONE OL
Abone Ol
Karikatür tutkunları bir araya geliyor
Haberler / Kültür
29 Ağustos 2017 Salı 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çizgi roman ve çizgiye dair tüm görsel sanatların bir araya getirildiği İstanbul Comics & Art Festival (İCAF), 8-10 Eylül tarihleri arasında Saint Joseph Derneği Sosyal Tesisleri (Club Quartier) ve Moda All Saints Kilisesi'nde düzenlenecek.

ÇİZGİNİN DÖRT DİSİPLİNİ BİR ARADA
Geçen yıl 14 binin üzerinde ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen İCAF, çizginin dört farklı disiplini graffiti, çizgi roman, illüstrasyon ve animasyon sanatlarını bir araya getirecek. Workshoplar, sergiler ve söyleşilere ev sahipliği yapacak, ünlü çizerleri çizgiseverlerle buluşturacak. Çizgiseverlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları workshop etkinlikleri arasında ‘Comic Drawing Workshop’, ‘İlüstrasyon Atölyesi’, ‘Hand Lettering’, ‘Paper Cutting’, ‘Kolaj Atölyesi’, ‘Stencil’, ‘Suluboya Atölyesi’, ‘Mandala’, ‘Book Binding’, ‘Origami Lamp’, ‘Marker’, ‘Fanzin Atölyesi’, ‘Animasyon Atölyesi’, ‘Karakter Atölyesi’ ve ‘Skateboard Atölyesi’ yer alıyor.
icafUSTA ÇİZERLER İCAF’TA İCAF'a katılan isimler arasında Hicham Habci, Emrah Ablak, Ethem Onur, Furkan Bilgiç, Kutlukhan Perker, Devrim Kunter, Erdil Yaşaroğlu, Yıldıray Çınar, Sedat Girgin, Ethem Onur Bilgiç, Furkan Birgün, Sümeyye Kesgin, Selçuk Ören, Cem Güventürk, Esen Karol, Çağıl Ömerbaş, Ali Paşaoğlu ve Beril Ateş bulunuyor.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime