Katar deprem mağdurları için bağış topluyor

Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremler nedeniyle Katar Müzeleri yaraları sarmak için ‘Onlar İçin Umut Ol’ adlı bir bağış kampanyası düzenledi.
ABONE OL
Abone Ol
Katar deprem mağdurları için bağış topluyor
Haberler / Dünya
17 Şubat 2023 Cuma 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Katar Müzeleri (QM), Suriye ve Türkiye’de meydana gelen depremin yaralarını sarmak için ‘Onlar İçin Umut Ol’ adlı bir bağış kampanyası düzenledi. Katar Kızılayı (QRCS) ile ortaklaşa başlatılan kampanyada bağışlar 15 Şubat ve 16 Şubat’ta İslam Eserleri Müzesi ve Katar Ulusal Müzesi’ndeki personel otoparkında kabul edildi.

Bağışçılar kampanyada nakdi bağışın yanı sıra giysi, battaniye, süt, konserve, tıbbi malzeme ve çocuklar için oyuncak yardımında da bulundu. Katarlı çocuklar ise ayni bağışların tasnif çalışmasına katıldı. Türkiye’ye 10 bin konteyner ev bağışlayan Katar’da, devlet televizyonu da geçen hafta ‘Yardım ve Dayanak’ ismiyle Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında 168 milyon riyal (yaklaşık 46 milyon dolar) toplamıştı.

Katar, 2023 Katar Kupası karşılaşmalarında iki yarı final maçı bilet gelirlerini, Türkiye ve Suriye’de depremden etkilenenlere bağışlama kararı da almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime