Kerem Demirbay transferine sürpriz engel! Cimbom'a beklenmeyen rakip

Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a rakip çıktı. İtalya Serie A ekibi Lazio'nun da Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay'ı gündemine aldığı ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Kerem Demirbay transferine sürpriz engel! Cimbom'a beklenmeyen rakip
Haberler / Spor
26 Temmuz 2023 Çarşamba 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın önüne yine Lazio engeli çıktı...

Galatasaray, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay konusunda hem oyuncu hem de kulübü ile yaptığı görüşmelerde çok önemli bir yol katetmişti. Hafta içerisinde de 30 yaşındaki oyuncu ile masaya oturulup, sözleşme detaylarının görüşülmesi bekleniyordu. Fakat adı Beşiktaş ile de anılan Kerem Demirbay için İtalya'dan bir iddia daha geldi.

MILINKOVIC-SAVIC'İN YERİNİ DOLDURACAK

Daha önce Fiorentina'nın transferiyle ilgilendiği yıldız futbolcu, Lazio'nun da transfer listesine eklendi. Takımın önemli isimlerinden Sergej Milinkovic-Savic'in Al-Hilal'e transfer olmasının ardından Lazio, Kerem ile bu boşluğu doldurmak için harekete geçti. Leverkusen ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kerem için kulübü 5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Çizme temsilcisi ise bu rakamı ödemeye hazır olduğunu bildirdi. Bu gelişmeler üzerine Galatasaray'ın nasıl bir adım atacağı ise merak konusu.

4. KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Daha önce Leandro Paredes transferinde araya giren İtalyan ekibi, şimdi de Kerem transferinde Aslan'ı karşısına aldı. Çizme ekibi, daha önce Barış Alper'i kadrosuna katmak için Cimbom'un kapısını çalmış, Torreira'nın ise menajeriyle görüşmüştü.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Bayer Leverkusen'de forma giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim'den Leverkusen'e tam 32 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda... Geçen sezon Leverkusen'le 36 maça çıkan Kerem, 5 gol ve 3 asistle oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime