Korkunç patlama: Çok sayıda kişi öldü

Çin’de dün bir restoranda korkunç bir patlama meydana geldi. Devlet kontrolündeki Xinhua haber ajansına göre 31 kişinin ölümüne yol açan patlamanın restoranda sızan sıvılaştırılmış petrol gazı tankından kaynaklandığı bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Korkunç patlama: Çok sayıda kişi öldü
Haberler / Dünya
22 Haziran 2023 Perşembe 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çin’in kuzeybatısındaki Ningxia bölgesinde dün akşam bir mangal restoranında meydana gelen doğalgaz patlaması büyük korkuya yol açtı.

Devlet kontrolündeki Xinhua haber ajansına göre 31 kişinin ölümüne yol açan patlamanın restoranda sızan sıvılaştırılmış petrol gazı tankından kaynaklandığı bildirildi. Yanıklar ve kırık camlardan kaynaklanan kesikler nedeniyle 7 kişi tedavi altına alındı.

Ningxia bölgesinin başkenti Yinchuan’daki restoran, yerel olarak tanınan ve sadık bir müşteri kitlesine sahip bir yer olarak biliniyor. Patlama, restoranın yoğun olduğu saatlerde gerçekleşti ve ölenler arasında lise öğrencileriyle emekliler olduğu bildirildi.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, olayın ardından ülke genelinde güvenlik denetimi emri verdi.

Doğal gaz ve kimyasal patlamaları, güvenliği iyileştirme çabalarına rağmen Çin’de zaman zaman yaşanıyor. 2015 yılında, liman kenti Tianjin’de meydana gelen bir dizi patlamada 173 kişi hayatını kaybetmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime