Kraliçeden fotoğraf yasağı

Kraliçe Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle'ın kızları Lilibet ile tanışırken bu anın fotoğrafının çekilmesini yasakladı. Saray içinden gelen bilgilere göre; Harry ve Markle tarafından çekilen fotoğrafların ABD’deki TV ağlarıyla paylaşılacağından endişelenilmesi üzerine fotoğraf yasağı geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Kraliçeden fotoğraf yasağı
Haberler / Dünya
7 Haziran 2022 Salı 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılı şerefine düzenlenen Platin Jübile’ye kraliyet ile bir süredir sorunlar yaşayan Prens Harry ve Meghan Markle da katıldı. Bu vesileyle çiftin küçük kızları Lilibet de Kraliçe ile tanıştırıldı.

Saray içinden gelen bilgilere göre; Harry ve Meghan Markle tarafından çekilen fotoğrafların ABD’deki TV ağlarıyla paylaşılacağından endişelenilmesi üzerine fotoğraf yasağı geldi.

Sussex’lerin Kraliçe ile olan ilişkisinin, çiftin kızlarına Prens Philip’in Kraliçe’ye verdiği takma ad olan Lilibet’i izin almadan vermesi nedeniyle zarar gördüğü söyleniyordu.

Ancak yine de Lilibet’in doğum günü Sussexlerin etkinlik boyunca kaldıkları Frogmore’da gerçekleşti. Ayrıca Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliçe’nin Platinum Jübile kutlaması sona ermeden Amerika’ya geri döndüler.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime