Kraliyet ailesinin sırları Netflix’e mi satılıyor?

Son on yılda ilk defa abone sayısında düşüş yaşayan video akış platformu Netflix; piyasalarda zorlu günler geçirirken, yeniden yükselme umudunu iki sansasyonel isme bağlamış olabilir.
ABONE OL
Abone Ol
Kraliyet ailesinin sırları Netflix’e mi satılıyor?
Haberler / Dünya
21 Nisan 2022 Perşembe 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Netflix ve Sussex çifti arasındaki milyon dolarlık anlaşma, akış platformunun piyasalarda yaşadığı düşüşle artık çok daha önemli hale geldi. Netflix, henüz içerik alamadığı Meghan Markle ve Prens Harry’den üretim beklerken saraya yakın kaynaklar da Prens Harry’i, ticarî çabaları uğruna Kraliçe Elizabeth ile özel ilişkisi üstüne oynamakla suçluyor.

Bir kraliyet yazarının görüşüne göre, Prens Harry Netflix ile yaptığı anlaşma gereği Amerika’daki güvenilirliğini, Kraliçe üzerinden sağlamaya çalışıyor.

Araştırmacı gazeteci ve ödüllü biyografi yazarı Tom Bower, MailOnline’a verdiği demeçte; Sussex Dükü’nün, sarayın pazarlama ve ticari çabalarını engellemesini önlemek için büyükannesiyle olan ilişkisi üzerine oynuyor.


GÜVENİLİRLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KRALİÇE İLE İLİŞKİSİNİ KULLANIYOR
Şu anda Meghan Markle’ın biyografisini yazan Bower, “Amerika’daki ve Netflix’teki güvenilirliğini artırmak için Kraliçe ile özel bir ilişki kurması gerekiyor” diyor.

Prens Harry ve Meghan Markle, kendi ticari çıkarlarını sürdürmek için Kraliyet görevlerinden ayrılmayı seçtiler, ancak çift, aileyi sürekli yardım için zorluyor. Bower’ın yorumları da Prens Harry’nin Birleşik Krallık İçişleri Bakanlığı ile devam eden güvenlik tartışması sırasında geliyor.

Son verdiği röportajda güvenlik şüpheleri nedeniyle Londra’da büyükannesinin Platinum Jubilee kutlamalarına katılıp katılmayacağı konusunda şüphe duyduğunu belirten Prens Harry, ‘Benim için ev şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde. Ve bu şekilde hissettiriyor” diyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime