Lazio, Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın yıldızları Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Lazio'nun Galatasaraylı yıldız oyuncuyla ilgilendiği ve kesenin ağzını açabileceği ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Lazio, Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde
Haberler / Spor
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalya Serie A'yı ilk 3'te bitirerek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi bileti almaya hak kazanan Lazio, kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Tecrübeli İspanyol golcüsü Pedro Rodriguez'in sözleşme yenilememesi ihtimaline karşılık olarak Roma temsilcisi de alternatiflere yöneldi.

İtalyan basınından Radiosei'nin haberine göre; Çizme ekibi, sarı-kırmızılıların yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'na kancayı taktı.

Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun yıllar içerisinde istikrarlı bir şekilde kendini geliştirmesine vurgu yapıldı. Hızı, dribling yeteneği ve dayanıklılığıyla Galatasaray'ın vazgeçilmezi haline geldiği ifade edildi.

Galatasaray'ın Kerem için 20 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisinin olduğu fakat Lazio'nun bu transfer için 15 milyon Euro'nın yanı sıra bir sonraki satıştan da yüzde 20'lik pay teklif edeceği bildirildi.

Lazio'da kulüp yönetiminin 24 yaşındaki oyuncunun transferi için ısrarcı olduğu fakat teknik direktör Maurizio Sarri'nin ise Serie A'da forma giyen bazı isimleri istediği iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 37 maçta 10 gol, 13 asistlik bir performans sergileyerek, şampiyonlukta önemli rol oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime