Marc Bartra'dan galibiyet sonrası açıklamalar

Trabzonspor'un deneyimli stoperi Marc Bartra, 4-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Mücadelede 1 de gol atan Marc Bartra, galibiyeti taraftarlara armağan etti.
ABONE OL
Abone Ol
Marc Bartra'dan galibiyet sonrası açıklamalar
Haberler / Spor
23 Mayıs 2023 Salı 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Bordo-mavililerin ilk golünü kaydeden Marc Bartra, mücadele sonrası konuştu.

MARC BARTRA'DAN MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR

"Çok mutluyum. Sadece galibiyet için değil, takımımızın gösterdiği mücadeleden dolayı da çok mutluyum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bizim bahsettiğimiz bu potansiyelimizdi, bugün potansiyelimizi gösterdik. Keşke bu şekilde devam edebilsek. Bu istikrarla, bu düzenle devam edebilsek bizim için çok iyi bir gelecek bekliyor. Harika bir takımımız var. Bunu belki bazen gösteremedik. Ama bugün gerçekten çok iyi bir skor aldık. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Onlara bir mutluluk hediye etmek istemiştik, öyle de oldu."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime