Marilyn Monroe'nun mezarının yanı satılığa çıkarılıyor

Marilyn Monroe'nun ölümünden 62 yıl sonra takma kirpikleri ve kullanılmış ruju dahil pek çok özel eşyasıyla mezarının yanındaki boş yer de müzayedeye çıkarılıyor
ABONE OL
Abone Ol
Marilyn Monroe'nun mezarının yanı satılığa çıkarılıyor
Haberler / Kültür
28 Mart 2024 Perşembe 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ölümünün üzerinden 60 yıldan fazla geçmesine rağmen hala marka değerini koruyan Hollywood ikonu Marilyn Monroe ve Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın yakınındaki mezar, açık artırmayla satışa çıkıyor. Monroe'nun Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solu müzayedede satışa çıkacak.

NTV'de yer alan habere göre; mezarın 400 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Monroe'nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'a da oldukça yakın.

BAŞKA EŞYALARI DA SATILACAK
Julien’s Auctions tarafından gerçekleştirilen açık artırmada Monroe'nun The Seven Year Itch (1955) filmindeki elbisesi, The Misfits (1960) filminin basın toplantısında giydiği elbise ve daha birçok kıyafeti de satışa çıkacak.

Yıldızın kapağında yer aldığı ilk Playboy dergisi, Elizabeth Arden markalı ruju, Hefner'ın ceketi ve ipek pijamaları da satılacak eşyalardan.

Müzayede evi bu fiyatın en az dört katına çıkacağını tahmin etse de, mezar alanı için 50.000 dolarlık bir başlangıç teklifi bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime