Mauro Icardi'nin yanına Cedric Bakambu planı

Sarı-Kırmızılılar, Arabistan'dan ayrılmak isteyen 32 yaşında Kongolu golcü ile yıllık 1.5 milyon Euro'ya anlaştı. Al Nasr ile yapılan görüşmeler olumlu devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Mauro Icardi'nin yanına Cedric Bakambu planı
Haberler / Spor
12 Temmuz 2023 Çarşamba 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mauro Icardi ile anlaşan Galatasaray, bir forvet transferini daha bitirdi. Sarı-kırmızılılar, Al Nasr formasını giyen ve bu sezonun başında gittiği BAE'den ayrılmak isteyen Bakambu ile anlaşma sağladı. 32 yaşındaki Kongolu yıllık 1.5 milyon Euro alacak. Al Nasr ile yapılan görüşmeler ise olumlu devam ediyor. Bakambu, 2015- 16 sezonunda Bursaspor forması giymişti.

Toplam 49 milyon Euro bonservis satışı yaptı. Kariyerinde sahaya çıktığı 400 maçta 169 gol, 41 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Icardi, yarın imzayı atacak. PSG ile 10 milyon Euro karşılığında anlaşıldı. Arjantinli de yıllık 10 milyon Euro garanti ücret alacak. Bu ücretin büyük bir bölümünü sponsorlar karşılayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime