Maxi Gomez'e La Liga'dan 3 alıcı çıktı

Trabzonspor'da geleceği merak konusu olan Maxi Gomez için ortaya yeni bir iddia atıldı. İddia'ya göre Maxi Gomez'i, La Liga'dan üç takım transfer etmek istiyor. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Maxi Gomez'e La Liga'dan 3 alıcı çıktı
Haberler / Spor
19 Temmuz 2023 Çarşamba 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezon öncesi 10 oyuncuyla yollarını ayıran Trabzonspor'da geçen yıl bekleneni veremeyen Maxi Gomez'in de ayrılması gündemde.

Marca'nın haberine göre Trabzonspor'un Uruguaylı forveti Maxi Gomez'e La Liga'dan 3 takım talip oldu. Gomez'e talip olan takımların Cadiz, Granada ve Osasuna olduğu belirtilirken oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılmasının önündeki en büyük problemin maaşı olduğu kaydedildi.

"MAAŞIN BÜYÜK KISMI KARŞILANIRSA GERÇEKLEŞİR"

Trabzonspor'un yıllık 3 milyon Euro olan Gomez'i kiralamayı düşündüğü ifade edilirken maaşının büyük kısmını bordo mavili kulüp karşılarsa transferin gerçekleşebileceği haberin devamında yer aldı.

26 yaşındaki Uruguaylı forvet Trabzonspor formasıyla geçen sezon çıktığı 37 maçta 7 gol 6 asist üreterek takımına katkı sağlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime