Medvedev: Rusya aptallara karşı kendini dünyaya kapatmayacak!

Rusya’nın eski Devlet Başkanı Medvedev, "Rusya, bu aptallara karşı kendini dünyaya kapatmayacak” diyerek Avrupa'da, Güney Amerika'da, Asya'da ve Afrika'da birçok ülkenin Rusya'nın kültür ürünlerine büyük değer verdiğini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Medvedev: Rusya aptallara karşı kendini dünyaya kapatmayacak!
Haberler / Dünya
12 Nisan 2022 Salı 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'nın eski Devlet Başkanı ve Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, Batılı ülkelerde Rus kültür sanatına uygulanan boykotu sert sözlerle eleştirdi.

"TIBBİ BİR SORUN"

Telegram mesajında “Rus kültürüne yönelik iptal uygulaması şu anda Batı'da bir trend” ifadelerini kullanan Medvedev, bu durumu “tıbbi bir sorun” diye niteledi. Medvedev, “Dostoyevski'yi, Çehov'u, Sostokoviç'i ve Puşkin'i aforoz etmek şu anda klinik düzeyde bir hazza dönüşmüş durumda” diye yazdı.

Medvedev, “Rusya, bu aptallara karşı kendini dünyaya kapatmayacak” diyerek Avrupa'da, Güney Amerika'da, Asya'da ve Afrika'da birçok ülkenin Rusya'nın kültür ürünlerine büyük değer verdiğini belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de daha önce Batı'da Rus sanatına yönelik “iptal kültürünü” eleştirerek “Batı, Çaykovski ve Rahmaninov gibi isimleri iptal etmeye çalışıyor” demişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime