Medvedev'den Batı'ya silah gözdağı: "Kendimize sınır koymuyoruz"

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, Batılı ülkelerin Ukrayna'ya gönderdiği silahların bir etkisi olmayacağını öne sürdü. Medvedev ayrıca "Duruma göre tehditlerin doğası gereği, her türlü silahı kullanmaya hazırız" diye ekledi.
ABONE OL
Abone Ol
Medvedev'den Batı'ya silah gözdağı:
Haberler / Dünya
5 Şubat 2023 Pazar 00:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı ve Eski Rusya Devlet Başkanı Dmitry Medvedev, ABD'nin Ukrayna'ya gönderdiği gelişmiş silahlarının sadece Rusya'nın daha fazla misilleme saldırısını tetikleyeceğini söyledi ve "Kiev'in yönetimi altında kalan tüm Ukrayna yanacak" dedi.

"SONUÇ TAM TERSİ OLACAK"

Gazeteci Nadana Fridrikhson ile röportaj gerçekleştiren Medvedev, Fridrikhson'un uzun menzilli silahların Rusya'yı Kiev ile müzakereye zorlayabileceği sorusunda "Sonuç tam tersi olacaktır" diye yanıtladı.

"CEVAP HIZLI, SERT VE İKNA EDİCİ OLACAK"

Medvedev "Kendimize herhangi bir sınır koymuyoruz ve duruma göre tehditlerin doğası gereği, her türlü silahı kullanmaya hazırız. Sizi temin ederim ki cevap hızlı, sert ve ikna edici olacaktır" diye ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime