Naz Aydemir Akyol, yuvaya geri döndü

Son olarak Türk Hava Yolları forması giyen başarılı voleybolcu Naz Aydemir Akyol, 2004-2009 yılları arasında forma giydiği Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne geri döndü.
ABONE OL
Abone Ol
Naz Aydemir Akyol, yuvaya geri döndü
Haberler / Spor
4 Haziran 2023 Pazar 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eczacıbaşı Spor Kulübü, transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Takımın pasörü Maja Ognjenovic’in ayrılığının ardından pasör arayışına giren Eczacıbaşı, aradığı pasörü Türk Hava Yolları’nda buldu.

NAZ AYDEMİR AKYOL RESMEN ECZACIBAŞI’NDA

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Eczacıbaşı Dynavit bu kapsamda, altyapısından yetiştirdiği ve 2004-2009 sezonları arasında formasını giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol'u kadrosuna dahil etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün kültürünü çok iyi bilen altyapımızdan yetiştirdiğimiz kıymetli pasörümüz Naz’ın tekrar yuvasına dönmesinden ötürü çok sevinçliyiz. Naz’la birlikte güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

VOLEYBOLA BAŞLADIĞI KULÜBE GERİ DÖNDÜ

Transfer ile ilgili görüşlerini aktaran Naz Aydemir Akyol, "Voleybola 9 yaşında başladığım yere tekrar dönüyor olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Turuncu beyazlı renkleri giyeceğim için çok mutluyum. Umarım uzun zamandır kazanmadığımız başarılara bu sezonda hep birlikte ulaşırız" şeklinde konuştu.

188 santimetre boyunda ve 1990 doğumlu milli oyuncu Naz Aydemir Akyol, pasör pozisyonunda görev yapıyor.

Kariyerine Eczacıbaşı Spor Kulübü’nde başlayan tecrübeli pasör, kariyeri boyunca, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Vakıfbank ve Türk Hava Yolları takımlarında oynadı.

Aynı zamanda basketbolcu Cenk Akyol ile evli ve 1 çocuk sahibi olan Akyol, 2021 yılının sonlarına doğru milli takım kariyerini sonlandırma kararı almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime