Okan Buruk büyük fırsatı kaçırdı! Galatasaray tarihine geçebilirdi...

Galatasaray, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da deplasmanda yenebilseydi Okan Buruk bunu başaran ilk yerli hoca olarak Galatasaray tarihine geçecekti.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk büyük fırsatı kaçırdı! Galatasaray tarihine geçebilirdi...
Haberler / Spor
1 Mayıs 2023 Pazartesi 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sezon Fenerbahçe'yi Kadıköy'de, Beşiktaş'ı ise Nef Stadı'nda mağlup eden ve derbilerdeki hakimiyetiyle fark yaratan Galatasaray, Vodafone Park'ta kayboldu!

Sarı-kırmızılılar, Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen Saiss skoru eşitledi. İkinci devrede akın akın Galatasaray kalesine gelen Beşiktaş, Hadziahmetovic'le 2-1'i yakaladı.

Aslan, şampiyonluk yolundaki kritik derbiden puansız ayrılırken, Okan Buruk tarih yazma fırsatını kaçırdı. Öyle ki Cimbom, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da deplasmanda yenebilseydi, Okan Buruk bunu başaran ilk yerli hoca olarak Galatasaray tarihine geçecekti.

YABANCILAR BAŞARMIŞTI

Galatasaray'da daha önce aynı sezon içinde hem Beşiktaş'ı hem de Fenerbahçe'yi deplasmanda yenebilen 3 teknik adam vardı. Bu isimler; Brian Birch, Jupp Derwall ve Karl Heinz Feldkamp'tı. Aslan, bu sezonki son derbisini ligde bitime 1 hafta kala Nef Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacak.

Galatasaray, derbinin ikinci yarısına çok kötü başladı. Beşiktaş, üst üste pozisyonlar bulurken, Okan Buruk ise hamle yapmak için adeta 2. golü yemeyi bekledi. Hadziahmetovic'in golünün ardından Buruk, Oliveira ve Mertens'i çıkartıp Zaniolo ile Midtsjö'yü soktu. 71'de ise Barış Alper ve Dubois hamleleri geldi. Ancak Vodafone Park'ta sonuç değişmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime