Okan Buruk'tan Icardi ve Beşiktaş açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçı sonrasında; "Her maç zordur. Beşiktaş'a karşı, kendi sahasında oynamak kolay değil." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan Icardi ve Beşiktaş açıklaması
Haberler / Spor
23 Nisan 2023 Pazar 23:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında oynadığı maçta Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. 

Mücadele sonrasında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk maç sonrasında; "Maça iyi başladık, üstün oynadık ve domine ettik. Öyle de bitirdik maçı aslında. Rakibin herhangi bir organizasyonu olmadan 3 gol yedik. Buna üzülüyoruz ama oyunun bütününde topa sahip olma, rakip ceza sahasında buluşma gibi konularda iyiydik. 4. golü de bulma şansımız vardı. Kaçırdığımız penaltı ve pozisyonlar vardı. Ceza sahası çevresinde biraz daha etkili olsaydık maçı kazanabilirdik. Aynı oyunu ortaya koyduğumuzda şampiyonluğa ulaşan biz olacağız." dedi. 

Beşiktaş derbisi sözleri

Deneyimli teknik adam sözlerinin devamında; "Her maç zordur. Beşiktaş'a karşı, kendi sahasında oynamak kolay değil. Derbilerin favorisi olmaz. Beşiktaş'ın son haftalarda yükselişi var. Puan olarak onların da; bizim de hedeflerimiz var. İki tane oynayan, hücum eden iki takımdan güzel bir karşılaşma bekliyorum." açıklamasında bulundu. 

Icardi, derbiye hazır mı?

"Icardi'yi kullanırsak tekrar sakatlığı olur mu diye düşüncemiz vardı. Bugün onu kullanıp kullanmama konusunda kararsızdık. Rakibin de oyunu nedeniyle sahaya koymakta sorun hissetmedik. Bir sonraki maçta daha iyi bir şekilde bizimle olacaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime