Onur Saylak’ın filmi izleyicilerden tam not

Onur Saylak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmi Daha, bu yıl bağımsız olarak düzenlenen 54. Ulusal Yarışma'da gösterildi. Saylak, Antalya Film Festivali'nde kaldırılmasına rağmen, İstanbul'da festivalin düzenlenmesini sağlayanlara teşekkür etti.
ABONE OL
Abone Ol
Onur Saylak’ın filmi izleyicilerden tam not
Haberler / Kültür
22 Ekim 2017 Pazar 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Onur Saylak’ın filmi Daha, oyuncuları ve ekibin katılımıyla 54. Ulusal Yarışma’da gösterildi. Film gösterimi öncesinde yönetmen Onur Saylak, 54. Ulusal Yarışma’ya “korkmadıkları, dimdik ayakta durup gözlerinin içine bakabildikleri” için teşekkür etti. Daha’nın yönetmen olarak ilk sinema filmi olduğunu belirten Saylak, “Burada pek çok dostumun arasındayım. Yıllar önce bana inanan ve benimle birlikte yürüyen bütün dostlarıma ve Daha ekibine bana güvendikleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Yoğun ilgiyle karşılanan film, jeneriği boyunca alkışlara boğuldu. Seyircisinden tam not alan filmin vizyon tarihi heyecanla bekleniyor.
daha
HAKAN GÜNDAY’IN AYNI ADLI ESERİNDEN UYARLANDI
Oyuncu Onur Saylak'ın yönetmenliğini yaptığı ilk film olan Daha, Hakan Günday'ın aynı isimli romanından uyarlandı. 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. Gaza'nın ergenliği, babasının baskıcı karakteri ve sürekli gözlemlediği göçmenlerle geçmeye başlar. Gaza, babası gibi şiddet ve baskı üzerine bir hayat mı kuracak, yoksa o da bir göçmen mi olacaktır?

54. Ulusal Yarışma bugün Onur Ünlü'nün ilk kez gösterilecek olan Put Şeylere filmiyle devam ediyor. Filmin ardından Onur Ünlü ve ekibiyle, Abbas Bozkurt moderatörlüğünde bir söyleşi olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime