Pamukkale'ye 1 milyon 906 bin kişi ziyaret etti

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale, kış aylarında da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Pamukkale'yi, bu yılın ilk 11 ayında, 1 milyon 906 bin kişi ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Pamukkale'ye 1 milyon 906 bin kişi ziyaret etti
Haberler / Kültür
15 Aralık 2022 Perşembe 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale, kış aylarında da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Geçen yıl 1 milyon 200 bin 650 kişinin gezdiği travertenleri, antik havuz ve Hierapolis antik kentiyle ünlü Pamukkale'yi, bu yılın ilk 11 ayında, 1 milyon 906 bin kişi ziyaret etti.

BÖLGE TURİSTLERDEN İLGİ GÖRÜYOR

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan, beyaz travertenler ile ünlü Pamukkale'ye kış mevsimine rağmen yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Doğal güzelliği ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerini hayran bırakan Pamukkale'ye gelen turistler, travertenler üzerinde yürüyüş yapıyor. 'Beyaz Cennet'te doğal ortamın keyfini çıkaran ziyaretçiler, cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekerek, bu anları ölümsüzleştiriyor. Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde, yaz-kış 36 derece su sıcaklığa sahip 2 bin 500 yıllık Kleopatra antik termal havuzu da kış mevsimi ve soğuk havaya rağmen bölgeye gelen turistlerden ilgi görüyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime