Pep Guardioala'dan depremzedeler için yardım çağrısı!

Premier Lig devi Manchester City'nin dünyaca ünlü hocası Pep Guardiola, 6 Şubat'ta Türkiye'yi sarsan deprem felaketinde zarar görenler için sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Pep Guardioala'dan depremzedeler için yardım çağrısı!
Haberler / Spor
31 Mart 2023 Cuma 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen ve "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmaya devam ederken, futbol dünyasından çok ünlü bir isim daha depremzedeler konusunda duyarlılık gösterdi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin İspanyol çalıştırıcısı Pep Guardiola, 11 ilimizi derinden etkileyen felakette zarar görenler için yardım çağrısı yaptı.

"KÖKÜMÜZ, SOYUMUZ, GÜNEŞİMİZ BİR"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, depremlerden kısa süre sonra başlatılan "Omuz Omuza" kampanyasına değinilerek, "Hepimiz bir ağacın farklı dallarıyız. Kökümüz bir, suyumuz bir, güneşimiz bir. 1 Mart'ta omuz omuza verdik. Ancak depremzedelerimizin ihtiyaçları devam ediyor. http://omuzomuza.org'a girin, bağış yapın ya da DESTEK yazın, 8332'ye SMS gönderin" ifadeleri kullanıldı.

Guardiola ise paylaşılan videoda, "Manchester City adına Türkiye ve Suriye'de yaşanan trajedi için yardım göndermek istiyoruz. Lütfen bağışlayabileceğiniz herhangi bir şey varsa bağışlayın. Biz, Manchester City adına yapacağız. Umarım herkes aynısını yapabilir." ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime