Premier Lig'de Muhammed Salah fırtınası!

Premier Lig'in 36. haftasında Leicester City ile karşılaşan Liverpool rakibini 3-0 mağlup etti. Muhammed Salah yaptığı 3 asistle geceye damga vurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Premier Lig'de Muhammed Salah fırtınası!
Haberler / Spor
16 Mayıs 2023 Salı 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

King Power stadyumunda oynanan maçta Liverpool, üstün bir oyunla Leicester City'i 3-0'lık skorla mağlup etti. Liverpool'un gollerini 33 ve 36'da Curtis Jones, 71'de Alexander Arnold kaydetti. Kırmızıların attığı üç golün asistini de yıldız oyuncusu Muhammed Salah yaptı.

SON 8 MAÇ: 7 GOL, 3 ASİST

Muhammed Salah, Leicester karşısında yaptığı 3 asistle beraber bu sezon oynadığı son 8 karşılaşmanın yedisinde gol katkısı yapmış oldu. Mısırlı yıldız oyuncu sırasıyla; Arsenal, Notthingham Forest, Tottenham, Fulham, Brentford'a 1'er, Leeds United'a ise 2 gol kaydetti. Son olarak Leicester'a karşı yaptığı 3 asistle performansını süsledi.

2025 yılına kadar Liverpool ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu bu sezon çıktığı 49 karşılaşmada 30 gol, 14 asistlik performans sergiledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime