Putin'den SSCB uyarısı

Rossiya-1 televizyonuna konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, Batı’nın eski SSCB’yi ve onun ana parçası olan Rusya’yı parçalara ayırmayı amaçladığını ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Putin'den SSCB uyarısı
Haberler / Dünya
26 Şubat 2023 Pazar 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı’nın istediğinin Rusya’yı parçalara ayırmak olduğunu savundu. Rossiya-1 televizyonuna konuşan Putin, Rusya’nın parçalara ayrılması halinde ülkede yaşayan halkların geleceğinin bundan ciddi derecede etkileneceklerini kaydetti.

"DAHA KOLAY KONTROL EDİLEBİLİR"

Rusya lideri, Batı’nın eski SSCB’yi ve onun ana parçası olan Rusya’yı parçalara ayırmayı amaçladığını ileri sürdü ve böyle bir senaryonun gerçekleşmesi hâlinde, Rusya halkının şu anki hâliyle var olmayacağını, onun yerine Moskovalılar, Urallılar gibi daha kolay kontrol edilebilir küçük grupların ortaya çıkacağını' söyledi.

"RUS HALKININ KADERİ CİDDİ MANADA DEĞİŞİR"

“Rusya’nın dağılması halinde Rusya halklarının pek çoğunun, en başta da Rus halkının kaderinin ciddi manada değişeceğini düşünüyorum” diyen Putin, “Rusya halkı birlikte ve bir olduğunda dengi yoktur. Başarılarımızın ve zaferlerimizin en önemli koşulu bu” ifadelerini kullandı.

"SSCB'YE OLAN BUYDU"

Rusya Devlet Başkanı, daha önceki bir açıklamasında "Rusya’yı yenmenin tek yolunun onu içeriden bölmek olduğunu" söylemiş olmasının sorulması üstüne, “Birinci Dünya Savaşı’nda yaptıkları buydu, dahası SSCB’nin dağıldığı 90’larda olan buydu” değerlendirmesini yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime