Rodrigo Becao ucuza geldi

Fenerbahçe, yoğun markajla 2 milyon Euro'luk indirimi kaptı. Brezilyalı stoper için 8 milyon Euro ödenecek. 27 yaşındaki savunmacı ise 2.5 milyon Euro seviyelerinde yıllık ücret alacak...
ABONE OL
Abone Ol
Rodrigo Becao ucuza geldi
Haberler / Spor
20 Temmuz 2023 Perşembe 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Savunmanın yeni lideri Rodrigo Becao oldu. Fenerbahçe, uzun süren pazarlıkların ardından Brezilyalı stoperin transferinde mutlu sona ulaştı. İtalyan ekibi ile öncesinde 10 milyon Euro'ya el sıkışan Sarı Kanarya, yoğun temasların ardından beklediğinden daha iyi bir rakama bu transferi sonuçlandırdı. İtalyan ekibi Udinese, 8 milyon Euro'ya ikna edildi. Szymanski'de olduğu gibi bu bedel taksitler şeklinde ödenecek, bazı bonus maddeleri de var.

ATALANTA DEVRE DIŞI KALDI

Becao'yu isteyen bir diğer İtalyan ekibi Atalanta, Fenerbahçe'nin teklifinden geride kaldı. Bu sebeple sarı-lacivertliler'in işi daha kolay oldu. Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Becao için 5 milyon Euro'nun üstüne çıkmadılar. Fenerbahçe, 3 milyon Euro fazla ödeyerek Atalanta'yı devreden çıkardı. 27 yaşındaki başarılı savunmacı ise 4 yıl sonra İtalya dışında forma giyecek. 2019'da 1.6 milyon Euro'ya Udinese'ye gelen Becao, kontratının bitmesine 1 yıl kala takımına önemli bir ücret kazandırdı.

VERDİĞİ SÖZDEN GERİ DÖNMEDİ

Geçen sezonun sonunda Fenerbahçe'den teklif alan Becao, "Evet" dedi. Sarı-lacivertliler'in de kendisi için yoğun bir süreç yaşadığına şahit olan Brezilyalı futbolcu, verdiği sözden geri dönmedi ve başka tekliflerle ilgilenmedi. Kulübü daha fazla bonservis kazanabilmek için süreci uzatsa da 3 tarafın da mutlu olacağı şartlarda transfer sonuçlandı. Savunmadaki partneri ise vatandaşı Luan Peres olacak. Yeni transfer Djiku da forma savaşı verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime