Rusya, Ukrayna'ya seslendi: Hayatınızı bağışlarız, ancak bir şart var

Ukraynalı savaşçılar Rusya'nın "Teslim olun" çağrılarına kulak asmıyor. Rusya son olarak Mariupol'deki çelik fabrikasına sığınan Ukraynalı savaşçılara seslenerek, "Hayatınızı bağışlarız, ancak bir şartımız var" sözlerine yer verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Rusya, Ukrayna'ya seslendi: Hayatınızı bağışlarız, ancak bir şart var
Haberler / Dünya
19 Nisan 2022 Salı 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya, savaşın ilk gününde itibaren en çok etkilenen Ukrayna kenti Mariupol'e ültimatom üstüne ültimatom veriyor. Son olarak güç durumdaki kentte bulunan ve çelik fabrikasına sığınan milliyetçi savaşçılara ve yabancı paralı askerlere seslenerek Rusya Savunma Bakanlığı hayatlarını bağışlanması için 'silahlarını bırakmaları' gerektiğini söyledi.

İDDİALARI YALANLADILAR

Moskova'dan yapılan açıklamada öğle saatinden itibaren savaşı durdurmak için bir şans olduğu ifade edilirken, fabrikada kadın, çocuk ve başka sivillerin olduğu iddialarını da kesin bir dille yalanladı.

"RUS KONTROLÜNE GİRİN"

Ukrayna'dan 'mantıklı davranması ve bu anlamsız çatışmayı' sonlandırmasını isteyen Moskova, "Kiev'den bir emir gelmezse, askerler ve paralı askerler kendi istekleriyle teslim olsunlar. Mariupol'de pes eden diğer savaşçılar gibi Rus kontrolüne girin" denildi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime