Rusya'dan kritik açıklama: Putin ve Zelenskiy görüşebilir

Kremlin sözcüsü Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy arasında bir görüşme gerçekleşebileceğinin sinyalini verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Rusya'dan kritik açıklama: Putin ve Zelenskiy görüşebilir
Haberler / Dünya
5 Nisan 2022 Salı 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Rusya’dan dikkat çekici bir açıklama geldi… Sabah saatlerinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin, “Putin ile görüşme için bir araya gelmeme ihtimalimiz var” açıklamalarından saatler sonra Krelim Sözcüsü Dimitri Peskov açıklamalarda bulundu.

Peskov, Rusya’nın iki lider arasındaki bir görüşme ihtimalinin bulunduğuna dikkat çekerken bu görüşmenin gerçekleşmesi için bir belgenin onaylanması gerektiğini dile getirdi. Rus haber ajansı Interfax, bugün yayınladığı ve Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı’nı referans gösterdiği haberde iki ülke arasındaki barış görüşmelerinin video konferans yöntemiyle yapıldığını aktarmıştı.

Peskov barış görüşmelerinin gidişatı ile ilgili bir açıklama yapmadı.

BUCHA AÇIKLAMASI GELDİ

Öte yandan Peskov, Rus askerlerinin katliam yaptığı iddia edilen Bucha kasabası ile ilgili de konuştu. Peskov, iddiaların asılsız olduğunu söylerken Ukrayna’nın bir şov yaptığını dile getirdi.

Peskov, “Bu iyi yönetilmiş fakat trajik bir şov” açıklamasını yaparak Ukrayna’nın Rus ordusunu kötülemek için böyle bir “tezgah” kurduğunu dile getirdi. Peskov, “Bu plan işe yaramayacaktır” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime