Şampiyonlar Ligi Kupası İstanbul'a geldi

Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran'da oynanacak Devler Ligi finali öncesinde şampiyonluk kupası İstanbul'a geldi. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası sergilenmeye başlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Şampiyonlar Ligi Kupası İstanbul'a geldi
Haberler / Spor
28 Nisan 2023 Cuma 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası İstanbul'a getirildi. Final karşılaşması sonrasında kazanan takıma verilecek Şampiyonlar Ligi Kupası, Pepsi ve Ruffles'ın ev sahipliğinde dünden itibaren İstanbul'da Kanyon AVM'nin önünde sergilenmeye başlandı. Kupa 7.5 kilo ağırlığında, 73.5 santimetre uzunluğunda ve gümüş renginde... Kazanan takımın müzesine götüreceği orijinal gümüş kupa, bugün saat 21.00'e kadar ziyarete açık kalacak. Devlerin kupası toplamda 68'inci kez, İstanbul'da ise 2'nci kez havaya kalkacak. PepsiCo Türkiye İçecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Aslı Önder, "Pepsi olarak Avrupa futbolunun zirvesinde yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ni desteklemenin gururunu yaşıyoruz." dedi. PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Seren Çankırı, "UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Resmi Sponsorları olan Pepsi ve Ruffles markalarımız adına ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi Kupasını İstanbul'da ağırlamaktan heyecan duyuyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime