Tam 20 yıl sonra Real Madrid ve Barcelona'yı karşı karşıya getiren transfer gündemi

Barcelona ve Real Madrid arasında başkent ekibini seçen Arda Güler, 20 yıl sonra iki dev ekibi transfer yarışında karşı karşıya getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Tam 20 yıl sonra Real Madrid ve Barcelona'yı karşı karşıya getiren transfer gündemi
Haberler / Spor
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'de transfer gündeminin ilk sırasında Arda Güler yer alıyor. Genç futbolcu için Avrupa devleri birbiriyle yarışırken, İspanya'nın ezeli rakipleri Barcelona ve Real Madrid, Arda Güler için karşı karşıya geldi.

İspanyol basını Arda Güler'in Barcelona'ya yakın olduğunu iddia etse de dünyanın önde gelen spor sitelerinden The Athletic, genç yıldızın Real Madrid'i tercih ettiğini yazdı.

Habere göre Real Madrid, Arda Güler için Fenerbahçe'ye serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon euronun üzerinde bir bonservis ücreti ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.

Arda Güler transferi, Real Madrid ve Barcelona'yı yıllar sonra karşı karşıya getirdi.

2003 yazında Real Madrid ve Barcelona, David Beckham'ı transfer etmek için direkt karşı karşıya gelmişti. İngiliz yıldız da Real Madrid'i tercih etmişti.

Real Madrid o dönem Manchester United'a 37.5 milyon euro bonservis ödeyerek David Beckham'ı kadrosuna katmıştı. İngiliz oyuncu, Real Madrid kariyerinde La Liga ve Kral Kupası kazanmıştı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime