Tapınakta facia: 25 kişi kuyuya düştü

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaleti Indore şehrindeki bir tapınakta bulunan kuyunun çatısının çökmesi üzerine 25 kişi kuyuya düştü.
ABONE OL
Abone Ol
Tapınakta facia: 25 kişi kuyuya düştü
Haberler / Dünya
30 Mart 2023 Perşembe 18:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hindustan Times’ın haberinde, olayın, Ram Navami Festivali esnasında Beleshwar Mahadev Jhulelal Tapınağı’nda bulunan eski bir büyük kuyunun (bavdi) çatısının çökmesiyle meydana geldiği belirtildi.

Festival esnasında çok sayıda kişinin eski kuyunun çatısına çıktığı ve çatının ağırlığı taşıyamayarak çöktüğü aktarılarak, en az 25 kişinin kuyuya düştüğü kaydedildi.

Kurtarma faaliyetlerinin ardından kuyuya düşenlerden 18’inin kurtarıldığı, mahsur kalan 7 kişi için de çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Eyalet Başbakanı Shivraj Singh Chouhan, yaptığı açıklamada, “Indore Polisi ve bölge yönetiminden üst düzeyli görevliler, kurtarmaya bizzat nezaret ediyor.” dedi. Hindistan Başbakanı Narendra Modi de kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime