Taraftar muradına erdi, Mauro Icardi imzalıyor! Anlaşma resmen yapıldı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, gösterdiği performans ile takımını şampiyonluğa taşıyor. Kiralık olarak forma giyen Maurı Icardi'nin bonservisi konusunda PSG ile anlaşan Galatasaray'ın Icardi'ye imza attırması bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Taraftar muradına erdi, Mauro Icardi imzalıyor! Anlaşma resmen yapıldı
Haberler / Spor
19 Nisan 2023 Çarşamba 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın golcüsü Mauro İcardi konusunda Fransa'dan flaş bir iddia geldi.

MAURO ICARDİ'DE İŞLEM TAMAM

Radio France'ın haberine göre sarı-sırmızılılar, Arjantinli golcünün bonservisi konusunda Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile anlaştı.

EKONOMİK BOYUTU HAKKINDA BİLGİ YOK

Anlaşmanın ekonomik boyutu hakkında ise bilgi verilmedi.

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Icardi de Galatasaray'da kalmak istediğini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada net olarak dile getirmişti. Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi'nin takımda kalmasını istediğini ifade etmişti.

TÜM MADDİ İMKANLAR KULLANILACAK

Mauro Icardi'nin bu sezon 6 milyon 750 bin euroluk maaşının 6 milyon eurosunu PSG, 750 bin eurosunu Galatasaray ödüyor. Yeni anlaşmada 30 yaşındaki oyuncunun ne kadar yıllık ücret alacağı ise merak konusu. Yönetim, şampiyonluğun gelmesi durumunda Icardi ile anlaşmak için tüm maddi imkanları kullanacak.

"İNŞALLAH BİR SONRAKİ MAÇA YETİŞİR"

Öte yandan Okan Buruk, 4-1'lik Alanyaspor galibiyeti sonrasında Arjantinli golcü için konuştu. Buruk, yıldız futbolcu içni "Icardi'de bir sertlik, zorlanma oldu. Yırtık yok şu andaki görüntü. Doktorumuz kontrol ediyor, MR çekecek bakacak. Ondan sonra bir açıklama yapacaktır. Çok ağır bir şey beklemiyoruz. İnşallah bir sonraki maça yetişir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime