Tunus açıklarında göçmen teknesi battı: 1 ölü, 10 kayıp

Tunus'tan Avrupa'ya geçmeye çalışan göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu en az 1 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi ise kayıp.
ABONE OL
Abone Ol
Tunus açıklarında göçmen teknesi battı: 1 ölü, 10 kayıp
Haberler / Dünya
9 Temmuz 2023 Pazar 18:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tunus’un güney kıyıları açıklarında Avrupa’ya geçmeye çalışan göçmenlerin bulunduğu teknenin batması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi kayboldu.

Safaks Asliye Mahkemesi Sözcüsü Fevzi el-Mesmudi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumartesi gecesi, Safaks kenti açıklarında 22 düzensiz göçmeni taşıyan bir teknenin battığını belirtti.

Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda 11 kişinin kurtarıldığını ve bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildiren Mesmudi, "Kurtarılan göçmenlerin ifadesine göre 10 göçmen kayıp” dedi.

Arama kurtarma çalışmalarının Milli Muhafız Birlikleri ve Deniz Kuvvetleri’ne bağlı ekiplerin katkısıyla devam ettiğini aktaran Mesmudi, kurtarılan göçmenlerin ifadeleri alındıktan sonra savcılığa sevk edildiğini kaydetti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime