Türkiye-İsrail hattında tansiyon yükseliyor! Talebi reddettiler

Filistin’de sivilleri sistematik olarak hedef alan İsrail ile Türkiye arasında kriz büyüyor. İsrail’in Ulusal Güvenlikten Sorumlu Bakanı Itamar Ben-Gvir’in Ankara’dan gelen bir talebi reddettiği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Türkiye-İsrail hattında tansiyon yükseliyor! Talebi reddettiler
Haberler / Dünya
11 Mart 2024 Pazartesi 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın saldırısı sonrasında Filistin'de sivilleri sistematik olarak hedef alan İsrail ile Türkiye arasında tansiyon kopma noktasına gidiyor... 

İsrail'in Ulusal Güvenlikten Sorumlu Bakanı Itamar Ben-Gvir'in Ankara'dan gelen bir talebi reddettiği ortaya çıktı. İsrail medyasında yer alan haberlerde Ben-Gvir'in, Türkiye'nin İsrail'de tutuklu bulunan iki Türk vatandaşı hakkında bilgi alma isteğini reddettiği belirtildi. 

Ben-Gvir'in Türkiye'den gelen talebe karşı, "Eğer Türkiye bilgi istiyor ya da tutukluları ziyaret etmek istiyorsa, onlar Hamas'a baskı yapıp Hamas'ın elindeki esirlerle görüşmemize olanak sağlasın" dediği öğrenildi.

Aşırı sağcı İsrailli bakan, daha önce de Türkiye'yi sert bir dille eleştirmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında "nazi" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime