Valencia ön protokol imzaladı iddiası!

Fenerbahçe'nin sözleşme görüşmelerini sürdürdüğü yıldız golcüsü Enner Valencia'nın Brezilya ekibi Internacional ile ön protokol imzaladığı iddiası gündemi sarstı.
ABONE OL
Abone Ol
Valencia ön protokol imzaladı iddiası!
Haberler / Spor
22 Mart 2023 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'yi attığı gollerle taşıyan ve Spor Toto Süper Lig'in gol krallığında zirvede bulunan Enner Valencia'nın geleceği belirsizliğini sürdürüyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ekvatorlu golcü için Fenerbahçe yeni sözleşme imzalanın yollarını ararken Brezilya basının ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü. 

Her fırsatta Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirten ve kulüple anlaşmayı umduğunu belirten Valencia için Brezilya basını tam tersini yazdı. UOL'ün haberine göre Fenerbahçeli golcü Brezilya ekiplerinden Internacional ile ön sözleşme imzaladı. Yine habere göre Enner Valencia sözleşme imzalamaktan cayması halinde 20 milyon Euro bedelinde bir tazminat ödemek durumunda kalacak.

Fenerbahçe'nin gol yollarındaki formda ismi Enner Valencia bu sezon çıktığı 35 maçta 29 gol ve 4 asistlik performansıyla göz doldurdu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime