Vitor Pereira'dan Arda Güler sözleri

Teknik direktör Vitor Pereira, Fenerbahçe'deki eski öğrencisi Arda Güler hakkında konuştu. Vitor Pereira, Arda Güler'i dünyaca ünlü yıldıza benzetti.
ABONE OL
Abone Ol
Vitor Pereira'dan Arda Güler sözleri
Haberler / Spor
7 Temmuz 2023 Cuma 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Arda Güler'e dair açıklamalarda bulundu.

18 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'e transferini değerlendiren Vitor Pereira, Arda Güler'den övgüyle bahsetti.

Sabah'a konuşan Vitor Pereira, "Kişiliği, öz güveni, topla kabiliyeti, son paslardaki doğru kararları ve rahatlığı ile öne çıkıyordu. İlk günden beri potansiyeli ile ilgili hiç şüphe duymadım" ifadelerini kullandı.

Genç futbolcunun çalışkanlığına dem vuran Pereira, "Yaşına göre kuvvetli bir kişilikti. Sürekli oynamak, çalışmak istiyordu. Gelecekle ilgili ne yapmak istediğini iyi biliyordu. Bireysel gelişim için çabası vardı" şeklinde konuştu.

Arda Güler'in çok yönlü bir futbolcu olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, "Birden fazla pozisyonda görev alabilir. Teknik kapasitesi yüksek, gol becerisi yüksek, aynı zamanda defansif etkisi de vardı" dedi.

18 yaşındaki futbolcunun "Bende özel bir şey var" dedirttiğini söyleyen Vitor Pereira, "En önemli özelliği bence zekâsı ve karar alma yeteneği. Son paslar ile çalımlarda bu özelliğini kullanıyor. "Bende özel bir şey var" dedirtiyordu ve bağırıyordu" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in zayıf yanlarından da bahseden teknik adam, "Zayıf yanları ile ilgili çok bir şey söyleyemem. Ama çabuk biri değil; hız ve koşu mesafesinde yavaş değil ama onu öne çıkaran özelliği, tekniği. Bu netti." dedi.

Vitor Pereira, Arda Güler'i Paulo Dybala'ya benzetti. "Bence Dybala ile James Rodriguez ile arasında bir yerde" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime