Wilfried Zaha'ya müthiş teklif! Transfer tarihe geçecek

İsmail Kartal'ın talebi doğrultusunda Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar veren Fenerbahçe, Fildişi Sahilli futbolcu için kesenin ağzını açtı. Wilfried Zaha'nın bu teklifi kabul etmesi halinde Fenerbahçe tarihinin en çok kazanan oyuncusu olacağı belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Wilfried Zaha'ya müthiş teklif! Transfer tarihe geçecek
Haberler / Spor
21 Temmuz 2023 Cuma 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rodrigo Becao ve Bartuğ Yılmaz'ı kadrosuna katarak yeniden transferde gaza basan Fenerbahçe'de tüm gözler Wilfried Zaha'ya çevrildi. Sarı-lacivertliler yıldız futbolcu için tüm şartları zorlama kararı aldı.

Fenerbahçe'nin imza parası da önerdiği Wilfried Zaha'ya sunduğu maaş teklifi dudak uçuklattı. Fildişi Sahilli futbolcunun bu teklifi kabul etmesi halinde sarı-lacivertlilerde tarihe geçeceği öğrenildi.

FENERBAHÇE'DE ZAHA ISRARI

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe’de artık sıra Wilfried Zaha... Sarı-lacivertliler oyuncu ile uzun süredir görüşse de transfer henüz bitmiş değil.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal şampiyonluk yolundaki en önemli isimlerden birinin Fildişi Sahilli futbolcu olacağını ifade etti. Yönetim de bu yüzden bu transferden vazgeçmiyor, yıldız futbolcuyu kadroyu katabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Suudi Arabistan, İtalya ve İngiltere’den de teklifler alan Zaha öncelikle Avrupa’da kalmaya karar verdi. Fenerbahçe de oyuncu ile ilgili ısrarını sürdürüyor. Hatta bu çerçevede sarı-lacivertli yönetim Zaha için planladığı bütçe ve limiti de aşacak.

REKOR YILLIK ÜCRET

Zaha eğer transfer olursa yıllık maaş açısından sarı lacivertli kulüp tarihinin en fazla kazanan ismi olacak. İmza parası ile yıllık 8 milyon Euro'luk bir ücret ödemeye hazır olan yönetim bunun üzerine de çıkabileceğini Zaha’ya iletti ve artık futbolcunun kararı beklemeye geçildi.

Sarı-lacivertlilerin bu teklifi masada dururken futbolcunun ilk hedefinin Premier League’de şampiyonluk mücadelesi veren takımlar olduğu öğrenildi. Menajerinin de bu yönde çalışmalar yaptığı kaydedildi. Yönetim bu transferin kolay olmayacağını ifade etse de hala masada olmayı sürdürüyor.

Dzeko, Tadic, Szymanski, Kent, Becao gibi isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertliler erken yapılan transferler sayesinde bir nebze rahatladı. Bu yüzden Zaha için biraz daha bekleyebilecek alana sahip oldukları değerlendirmesi yapılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime