Willian'da Süper Lig sesleri! Yıldız oyuncunun yeni adresi İstanbul olabilir

Bir dönem Fenerbahçe ile de anılan Willian'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek olan Willian, yeni sezon için açıklama yaparken, Süper Lig ve Fenerbahçe ihtimaline de ayrıca dikkat çekildi.
ABONE OL
Abone Ol
Willian'da Süper Lig sesleri! Yıldız oyuncunun yeni adresi İstanbul olabilir
Haberler / Spor
11 Mayıs 2023 Perşembe 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe ile de anılan Chelsea'nin eski yıldızı Willian'da sürpriz gelişmeler söz konusu! Önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek olan yetenekli futbolcu, transfer gündemine dair açıklama yaptı.

FENERBAHÇE VE WILLIAN TRANSFERİ

Daha önce birkaç defa Fenerbahçe ile anılan Willian için sürpriz şekilde Süper Lig ihtimali olabilir! Chelsea'deki yıllarında kendisini tüm Avrupa'ya ispatlayan Brezilyalı, daha sonraki takımlarında ise tam olarak bekleneni verememişti...

An itibarıyla ise önümüzdeki yaz boşa çıkacak olan 34 yaşındaki hücumcu, transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde son durumunu değerlendiren yetenekli futbolcu, "Önümüzdeki yıl nerede olacağım net değil ama Brezilya'ya dönmek istemediğimden oldukça eminim... Şu an için tek beklentim Avrupa'da kalmak ve hedefi olan bir projede yer almak." demişti.

Bu röportajın üzerine birkaç transfer rotasını açıklayan İngiliz basını, Süper Lig'in, Willian için yeni durak olabileceğini ifade etti...

Halihazırda İstanbul ekiplerine önerilmesi beklenen Brezilyalı, gelecek yaz flaş bir transfere imza atacak gibi duruyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fulham forması ile bu sezon 27 maça çıkan Willian, 5 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime