YRP'den 'Meclis toplansın' talebi

Yeniden Refah Partili Bekin, 'çalışanların artık geleceğe umutla bakamayacak bir duruma geldiğini' belirterek, ‘Yeniden ücret düzenlemesi çok büyük bir zaruret oluşturmuştur’ dedi.
ABONE OL
Abone Ol
YRP'den 'Meclis toplansın' talebi
Haberler / Spor
18 Temmuz 2023 Salı 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, memur maaşlarına yapılan seyyanen artışın, emekli maaşlarına da yansıtılması gerektiğini söyledi.

Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, çalışan ve emeklilerin maaş zamlarının, piyasalardaki büyük fiyat artışları nedeniyle daha ellerine geçmeden yetersiz kaldığını dile getirdi.

Çalışanların, artık geleceğe umutla bakamayacak bir duruma geldiğini belirten Bekin, çalışanların düşük maaşlar nedeniyle artık emekli olmaktan kaçındığını, en yüksek dereceden emekli olan bir memurun emeklilik ikramiyesiyle ev ve otomobil bile alamadığını anlattı.

Bu noktada TBMM'ye büyük görevler düştüğünü belirten Bekin, "TBMM'nin bir an önce toplanmasını, en azından seyyanen verilen ücretlerin emeklilere de yansıtılmasını talep ediyoruz. Yeniden ücret düzenlemesi, çok büyük bir zaruret oluşturmuştur" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime