Yeni teknik direktör Jorge Sampaoli mi olacak? Süper Lig devi için 'işi bitirdi' deniyor...

Teknik direktör konusunda hareketli saatler geçiren Süper Lig devi, Jorge Sampaoli ile prensip anlaşmasına vardı. Hocanın Arjantin'deki evinde yapılan görüşmede taraflar el sıkıştı. Jorge Sampaoli yeni sezonda göreve hazır.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni teknik direktör Jorge Sampaoli mi olacak? Süper Lig devi için 'işi bitirdi' deniyor...
Haberler / Spor
14 Nisan 2023 Cuma 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig devi Fenerbahçe'de Jorge Sampaoli sürprizi yaşanıyor. Kulübün iki yöneticisinin, hocanın Arjantin'deki evinde bir araya geldiği ve anlaşma sağladığı ifade ediliyor. Süper Lig'in dev ekibi, Jorge Sampaoli olasılığını cebine koydu.

JORGE SAMPAOLI İLE ANLAŞMA TAMAM

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Jorge Jesus'un takımdan ayrılacağı öne sürülürken, basına sızdırılan son ses kaydı sonrası yönetim harekete geçti. Alternatif yaratmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin, Jorge Sampaoli ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

HOCANIN EVİNDE BİR ARAYA GELİNDİ

Fotospor'un haberine göre Fenerbahçe'den iki yönetici, Jorge Sampaoli'nin Arjantin'deki evinde buluştu. Sarı-Lacivertli idarecilerin yapılan görüşmede deneyimli teknik adamla anlaşma sağladığı belirtildi.

JORGE SAMPAOLI CEPTE

Fenerbahçe'nin Jorge Sampaoli'yi cebine koyduğu ve Jorge Jesus ile olası ayrılık durumunda göreve getirebileceği kaydedildi. Son olarak Sevilla'yı çalıştıran Sampaoli, kötü gidişatın ardından mart ayının son haftasında takımdan gönderilmişti.

KARİYERİNDE 4 KUPASI VAR

Teknik direktörlük kariyerine 1997 yılında CA Argentino takımında başlayan Jorge Sampaoli'nin 5 kupası bulunuyor. 63 yaşındaki hoca bu kupaların 3'ünü Universidad de Chile takımıyla kazanırken, 1 de Şişi Milli Takımı ile Copa America zaferi elde etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime