Zelenski: Savaşın sonunda Donbas'ı geri alacağız!

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski "Savaş ne zaman bitecek?" sorusuna yanıt verdi. Zelenski savaşı Donbas'ı geri almak için sürdürdüklerini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Zelenski: Savaşın sonunda Donbas'ı geri alacağız!
Haberler / Dünya
10 Ocak 2023 Salı 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ukrayna'da çatışmaların yaşandığı en sıcak nokta ülkenin doğusundaki Donbas bölgesi. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Donbas bölgesinin Rusya'dan geri alınacağını söyledi. Savaşın, bölge için yapıldığını söyledi.

"Donbas için savaş sürüyor. İşgalciler şimdi tüm çabalarını Soledar üzerine yönelttiler. Bu zor ve uzun savaşın sonucu tüm Donbas'ın özgürleşmesi olacak."

Ülkesindeki savaş neredeyse bir yıldır sürerken, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski'nin açıklaması merak edilen "Savaş ne zaman bitecek" sorusuna yanıt gibi bir açıklama yaptı.
Zelenski, savaşı Donbas'ı geri almak için sürdürdüklerini kaydetti.

"Rusya buradan ne kazanmayı amaçlıyor? Her şey tamamen yok edildi, neredeyse hiç hayat belirtisi kalmadı. Ayrıca Rusların hepsi kayboldu. Bakhmut'u koruyan tüm askerlerimize teşekkür ederim. Soledar'daki tüm savaşçılarımız sayesinde Ukrayna ordusu için zaman ve güç kazandık"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime