Zelenskiy: Düşmanın fırlattığı İHA'yı imha ettik

Zelenskiy, savaşın en sıcak noktasının Bahmut şehri olduğuna dikkat çekti. Zelenskiy, 30 İHA'nın havada imha edildiğini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Zelenskiy: Düşmanın fırlattığı İHA'yı imha ettik
Haberler / Dünya
20 Aralık 2022 Salı 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Telegram hesabından görüntülü video paylaşan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'da devam eden savaşın en sıcak noktasının Bahmut şehri olduğuna dikkat çekti. Zelenskiy, "Bahmut, cephe hattı boyunca en sıcak nokta olmaya devam ediyor. 1300 kilometrede aktif çatışmalar sürüyor" diye konuştu.

Savaşta 99 binden fazla Rus askerin öldüğünü iddia eden Zelenskiy, bu sayının bir gün sonra 100 bine yaklaşabileceğini belirterek, "Ne için? Moskova'da kimsenin bir cevabı yok ve olmayacak" dedi.

HAVADA 30 İHA İMHA EDİLDİ
Öte yandan Rus güçlerinin Ukrayna'ya İran üretimi insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılarını sürdürdüğünü dile getiren Zelenskiy, bugün 30 İHA'nın havada imha edildiğini aktardı.

Rusya'nın, İran'dan tekrar "Shahed" tipi İHA'ları aldığını ileri süren Zelenski, İran ile Rusya'yı sivillere yönelik terör saldırıları düzenlemekle suçladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime