PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
3. Dünya savaşı 67 yıldır devam ediyor!
Talat Atilla
YAZARLAR
14 Ocak 2015 Çarşamba

3. Dünya savaşı 67 yıldır devam ediyor!

Aklı, ufku en açık kesimler bile, yaşadığımız süreçle ilgili, “Avrupa, 3. Dünya savaşına kapı aralamak istiyor.” yorumunda bulunuyor.
Oysa, bu bir illüzyon.
3. Dünya savaşı tam 67 yıldır, yani İsrail Devletinin kurulduğu 14 Mayıs 1948 yılından bu yana devam ediyor!
Geriye kalan, sadece final!
Hristiyan’ın Hristiyan’la, Yahudi’nin Yahudi,  Yahudi’nin Hristiyan, Hristiyan’ın Yahudi ile savaşmadığını/savaşmayacağını  tekrarlamaya gerek yok sanırım.
Peki; bunca nükleer başlıklı füze, kimyasal silah, Uzay’dan bile insanın göz rengini seçen cihazlar sizce kimin için hazırlanıyor?
Bu hazırlığı yalnızca bir haçlı seferi olarak düşünmek, tarihi bir ön ezber olduğu kadar, yapılan soğuk ve sıcak savaşın boyutunu da gözden kaçırmak demektir.
Geçmişte haçlı vahşetini nasıl patrikler ve rahipler kışkırttıysa, bugün de o görevi, gömleklerinin altında haç ve 6 köşeli yıldız taşıyan devlet başkanları yapıyor.
Budizm’den Tapınak şövalyelerine, Hristiyanlardan Yahudilere kadar onlarca din faktörünün tek hedefi, Müslümanlık!
Arıkan’dan Bosna’ya, Irak’tan Filistin’e kadar milyonlarca Müslümanı katleden, işkence ve tecavüzle soy kırıma tabi tutan bir dinler arası koalisyon var karşımızda…
Mizah dergisi baskınındaki gibi Müslümanlığın asla kabul etmediği faaliyetlerle, İslam alemini önce savunmaya, sonra da baş eğmeye yöneltmek isteyen bir koalisyonun varlığı, havadaki oksijen, gökteki ay kadar açıkça ortada.
Elbette bu dinler arası koalisyona bilerek ya da bilmeyerek katkı veren, kendisini Müslüman olarak tanımlayan bazı devlet ve grupların hain katkılarını da gözden kaçıramayız ama kuklayı tutan eli yok saymak, tarihe ve insan aklına ihanettir.
Avrupa, hatta içimizdeki İrlandalılar, kendilerinin dışında her şey oldular.
Bazen Çarli, bazen Kohen, Bazen Steve…
Her gün başka biri olanlar, bir günde, “Hepimiz Müslümanız” demeden, normalleşme sağlanamaz.
Aksini düşünmek; faşizm, insanlık düşmanlığı olduğu kadar açık bir Müslüman düşmanlığıdır.
Böyle biline!

Talat Atilla/Güneş
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 15 Ocak 2015 Perşembe 13:15
HİTLER hangi dindendi ya da Norveç de öğrenci katliamı yapan...BEYAZ ırkçıları da Müslüman mı çay salla Hulya at at.EZBERLEMİŞ BİR MÜSLÜMAN kara kalem çalışması...DERİNLİK ziro,SIFIR. SLOGAN: TEN puan, tEN puan TEN PUAN.
 Misafir
 15 Ocak 2015 Perşembe 13:13
Hulya haklı Yahudiler kurnaz Türkiye'de AKP ile danışıklı bir dövüş içinde iyi oynuyorlar Silivri'yi boşalttırdılar.AKP ise onlara mecbur hale geldi.Babek Zencani de bir Yahudidir...Yahudi düşmanı da değilim ama hayran da değilim.Her karışıklığın ardında onlar...Türk demokrasisini 10 yılda bir kesenlerin de...Kipalarını sevsinler...FİLİSTİN halkına SORALIM ONLARI...Bravo HULYA hem ŞAMAN DÖNEMİ HASRETİ HEM Yahudi övgüleri başka ne var:-)
 hulya
 15 Ocak 2015 Perşembe 12:07
Dünyadaki yöneticiler, Yahudileri kurnaz diye,Hıristiyanları kulanılmazlar diye,Budistleri realistler diye,Laikleri kendilerini yok eder diye çoğalmalarını istemez,yöneticilerin arayıpta bulamadığı tek dindir Müslümanlık.Hiç bir şeyini sorgulayamaz ve kendisini kolayca feda eder.Yapılanlar daha çok Müslüman yaratma odaklıdır.Sabah akşam konuşulan tek şey Müslümanlık değilde nedir?
 hulya
 14 Ocak 2015 Çarşamba 15:04
Bütün dinlerin hedefi asla ve asla Müslümanlık değildir,hedefleri LAİKLİKTİR.Bütün dinlerin bilakis, en çok dünyada yaymak istedikleri dindir Müslümanlık.
 Misafir
 14 Ocak 2015 Çarşamba 14:54
AB fonlarından paraları al sonra yönel IŞİD'e el salla derin yapılara içerde herkesi düşman ilan et darbecilerinle flörte başla kalsın BU kek YENİ DEĞİL.YENİ OLAN HIRSIZLIKLARIN YASALLAŞMASI BAKARACILARA SESİ çıkmayanların PARİS'TE turlaması....Valla iki yüzlülük diyeyim diyorum ama kaç iki yüz kaç dört yüz belli değil.Filistinli yaralıları getirecek misiniz? T.Yıldız cevap veriyor İsrail izin verirse o zaman M.MARMARA hataydı diyenlere neden müraice eleştiriler.Ne yaptıklarını kendileri de...
 FRONTAL
 14 Ocak 2015 Çarşamba 14:21
Siz! Gülen'in militanları herkesi kendiniz gibi düşünce fikir kabızımı sanıyorsunuz? Aylardır iki kelimenin dışına çıkamayan düşünce yoksunu sizlersiniz. Sayın editörden rica ediyorum daha fazla yorumlarım engellenmesin. Lütfen! Rica ediyorum . Dünden beri çoğu yorumlarım çöpe gidiyor.
 Misafir
 14 Ocak 2015 Çarşamba 13:55
Bu Bakara, çok makara diyenlere tepkisiz kalan medyamız kaç yüzlü acaba? TGRT İsrail firmasına sattırılırken ezim ezim ezilen Prof.N.Yalçıntaş'ı kimse takmadı ve TV satıldı..Bu ülkede ALGI oyunu ustası biri işlerini şimdiye kadar iyi götürdü ama Kaderin hesabını hesaba katmadı.Başkalarının yorumlaruylaan burada yorumculuk yapan rumuzlu arkideşlerümüzü dee tebrüüüüük iderün. AKP, hayatın ak!!! yollarını öğretir.
 Misafir
 14 Ocak 2015 Çarşamba 12:36
komşularının ocağına ateş düşürüp insanların birbirini boğazlamaları için TIRlar dolusu silah-cephane gönderip kendi yurdunu eloğluna peşkeş çekmek vatan hainliği değil ama birkaç beyni yıkanmışa karşı insanlığın evrensel değerlerini savunmak vatan hainliği oluyor, hüloganlardan farklı bir tavır zaten beklemiyordum.
 Misafir
 14 Ocak 2015 Çarşamba 12:31
Tribünlere oynamak zorunda bir yayın organında yorumlar bile yazılardan daha özgür. Okuduğunu anlama-düşünme özürlü bir avantacı toplumda, okuyucudan Medine dönemi ayetleri çevirisinden okuyup anlamak gibi bir "zor iş"e kalkışmasını isteyemeyeceğine göre, sayın yazara "haklısın" demekten başkası elden gelmiyor.
 FRONTAL
 14 Ocak 2015 Çarşamba 10:59
09:28 deki yorum bana aittir. Giriş yapmayı unuttuğum için rumuzum çıkmamış.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime