PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağır çelişki
Talat Atilla
YAZARLAR
23 Şubat 2015 Pazartesi

Ağır çelişki

Kobani olaylarında hükümeti yeterli güvenlik önlemi almamakla itham eden muhalefetin, teröre yönelik iç güvenlik paketine yaptığı eleştirileri anlamlı bulmuyorum.
Komşu ülkelerdeki gelişmelerden sonra Türkiye’nin güvenliği daha nazik bir durum arz ediyor.
Ülkemize yerleşen 2 milyon mültecinin arasına sızmış terör unsurlarının yanında, PKK’nın silahtan vazgeçmeyeceğini dillendirmesi, Türkiye’nin yeni bir iç güvenlik konsepti çizmesini zorunlu kılıyor.
Şunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum;
Muhalefet bir yandan, PKK’nın ilk fırsatta bir kalkışmaya hazırlandığı ve Türkiye’nin güvenlik sorunu olduğu tezini dillendirirken, diğer yandan kalkışmaya karşı önlem geliştirmeye çalışan iradeyi eleştiriyor.
Her türlü izahtan vareste bir durum bu.
Muhalefetin; “hükümet, kendisine yönelik protesto gösterisi yapacak muhalefete karşı böyle bir paket hazırlıyor” sözleri gerçeklikten uzak.
Ne yani?
Muhalefet partileri, ellerine Molotof kokteyli alarak hükümete mi saldıracak?
 
Şah ve Mat
Uluslararası Antlaşmalar ile Türk toprağı olan Süleyman Şah Saygı Karakolu’ndaki manevi değeri yüksek ecdat yadigârı emanetler, Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı başarılı bir operasyonla güvenli bölgeye çekildi.
Bu operasyonun bence en dikkat çekici yanı;
Yurt dışındaki toprak haklarımızdan asla vazgeçmeyeceğimizi Dünya’ya göstermemiz oldu.
Türkiye Cumhuriyet istese, Süleyman Şah Türbesi’ni Türk topraklarına taşıyabilirdi!
Ama Süleyman Şah Türbesi’ni tarihin hak ettiği topraklardan koparmayarak, geçmişte bu topraklarda çarpışan Türk askerinin ruhu şad edildi.
Genelkurmay’ın bu operasyonu, Süleyman Şah Türbesi’ni iç politikaya malzeme eden siyaset unsurlarının da önünü kesti.

Talat Atilla/Güneş
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 2 Mart 2015 Pazartesi 05:03
21nci yüzyılda, haber sayfalarının çağdaş bilime ve aydın insan yetiştirmeye destekleri göz yaşartıcı. hele de sizin foto galerinize girince bunun en güzel örneğini buldum, ülkem insanına cinlerin nasıl bir görünümü olduğunu sunarak aydınlanmalarına katkınıza tanık oldum, kutlarım. Ne uzay çağı ne nükleer teknoloji, ne de biyoloji alanındaki yenilikler, hiçbirisi bunun kadar önemli olamaz. http://www.turktime.com/galeri/Cinler-Nasil-Bir-Gorunume-Sahiptirler/188193/175905/#imagetop
 Misafir
 28 Şubat 2015 Cumartesi 01:06
Bu yazdıklarına kendin inanıyon mu acaba
 Misafir
 26 Şubat 2015 Perşembe 14:02
ÇELİŞKİ ŞU: ABD bize eğit donat askeri gönderir ABD karşıtı hükümet sevinir.ABD-İSRAİL- Sünnilere sünni hilali Şiilere şii üçgeni hayalleriyle silah verir bizim SURİYEYE giden silahlara aracılığımız -kullanılmamız- gibi.İslam dünyasını birbirine kırdırır.ALGIDA, ABD ve İsrail karşıtı olan ve ŞAMDA cuma kılacaz diyenler de bu oyunda hevesle oynarlar.DERİN ÇELİŞKİ DERİN YALNIZLIK budur. LİBYA KOVDU İŞADAMLARIMIZI.HALA BİRİLERİNE BUNLAR Mossadcı:-) Havuz sağolsun.NAPOLYON BİLE İMRENİYOR HAVUZA.
 Misafir
 25 Şubat 2015 Çarşamba 14:34
utanmak, 24 Şubat 2015 Salı 12:35 de yorumcuya yakın düşer
 Misafir
 24 Şubat 2015 Salı 12:35
Sayın yazar, "utanmak" ne yana düşer?
 Misafir
 23 Şubat 2015 Pazartesi 16:23
sayın yazar bence bülent beyin güce tapınma yazısını okuyun senin siteni sana tavsiye edeyim hocaya para verirlermiş istemez cebime koyun dermiş sende güce tapıyorsun muhalefet zaten yokta onlar o yasanın hepsine karşı çıkmıyor sende iş icabı korku icabı ne şiş yansın ne kebap kendinizi lütfen küçük düşürmeyin ihanet trenine sizde binmeyin
 Misafir
 23 Şubat 2015 Pazartesi 15:05
ne diyosun abi sen ya,hani Şam'da Cuma namazı kılacaktık..
 Misafir
 23 Şubat 2015 Pazartesi 11:50
Türbe bayarağımız sökülüp sınırdan görünen suRİYE EŞME'sine getirildi.BUNUN adı göndere bayrak çekmek:-)Osmanlı torunları içe doğru fetihte dışa doğru yapacaklardı da yağmur yağdı havuz taştı.
 Misafir
 23 Şubat 2015 Pazartesi 11:28
E.Uslu ve U.Oran cinayet yazışması internette haberinden sonra havuzun toprak kaybını ve bayrak söküp kaçışı zafer diye sunması ancak fıkra olarak algılanabilir.Ecdad fethederdi bu yeni Osmanlılar geri vitesi seviyor.İçeri girişimizde PYD sayesinde güçlü ülke yağ üretimi fazla medyasıyla büyük yeni toprak hediye eden ülke:-) Başka yoruma gerek yok.Çok acayip şakacı bir medyamız var.
 Misafir
 23 Şubat 2015 Pazartesi 11:16
Sadece:-) diyorum.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime