PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Halk ringe çıkıyor....
Cengiz Altınsoy
YAZARLAR
29 Şubat 2024 Perşembe

Halk ringe çıkıyor....

Ekrem İmamoğlu ve Tayyip Erdoğan ringe çıktı,

Ama şimdi...

Halk ringe çıkıyor....


Hayat o kadar pahalı ki, Vatandaş bu seçimde, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı bir boks eldiveni gibi kullanarak, bu  AKP iktidarını yumruklayarak dövecek.

 

Cumhurbaşkanı diyor ki, emekliye verilen 10.000 TL çok az para, kim düzeltecek, Norveç başbakanı mı, Almanya başbakanı mı? söyle bakalım biz de bilelim azıcık, kim düzeltecek ,söyle de ona anlatalım derdimizi, sen ve senin gibilerin nasılsa haberi yok vatandaştan.

 

Biraz sabredin diyor, kasaya para dolsun gerekeni yapıcam.

Kasada para olunca, senin müteahhitler yani İngiltere'ye yerleşmeye çalışan o müteahhitler ,o can dostları,o yiğitler, kasadaki parayı bizden önce bir ihale yolu ile indire gandi yapmazlar mı?

 

Vatandaşınızdan haberiniz yok.

Bu vatandaş, ne yer ne içer haberiniz yok. Hep aynı yalan, önce vatan.

Çocuklarınız,Amerikada okusun,torunlarınız Amerikan vatandaşı olsun,Amerikada çiftlikler alın bize gelince susun önce vatan.

 

Siz olmadan öncede bu vatan vardı,gayet yerinde güçlü bir şekilde duruyor.İçerden ve dışardan yediği darbelere rağmen hala ayakta çünkü Mustafa Kemal Atatürk diye bir kahraman çok önceden bu hesapları yapmış.

Birileri gelip başbakan olacak,kimler bu ülkeyi yönetecek, hepsinin hesabını yapmış.Laiklik getirmiş ,dini kullanıp insanları soymayın,dine zarar vermeyin diye.

 

Adamın kralıydı.

 

Eski liderleri şimdi çok iyi anlıyorum,çok önemli değerlermiş.

 

Bu seçimde Halk ringe çıktı,Tayyip Erdoğan,halkın önüne Devlet Bahçeliyi atmaya çalışıyor ama Devlet Bahçeli yemiyor.

Ama halkın yumruğu hiç bir şeye benzemez.Tek yumrukla bu işi bitirir.

Tek yumrukla ikisini birden yere devirir ve nakavt.Hakem saymaya başlar,bir mumdur,iki mumdur,onlar yerde hayal görürler ve derler ki bune güzel düğündür.

 

Meral Akşener'e son sözüm,AK şener, Meral hanım,yeriniz belli oldu,bu seçimde iyi partiyi yok ediyorsunuz,İstanbul'da, size abla diyen ,size güvenen ,Ekrem İmamoğlu ve Ankara',da  Mansur Yavaş'a yaptıklarınız ,yenilir içilir değil,sizin yeriniz bu iki belediye başkanın yanında olmaktı,size abla diyen ,size güvenen insanlara karşı aday çıkarmanız sizi bitirdi.artık bitik haldesiniz.Bu seçimden sonra sizinde ,iyi partide işiniz bitiyor,İstanbul'da bir tane ilçe alamayacağınızı çok iyi bildiğiniz halde amacınız, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaşın kaybetmesiniz sağlamak ve AK partinin kazanması için elinizden gelen her şeyi yapmaktır.AK şener yolunuz açık olsun,

 

 

Ekrem İmamoğlu ve Tayyip Erdoğan ringe çıktı,

Ama şimdi,,,

Halk ringe çıkıyor....

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Alaattin Kopuz
 29 Şubat 2024 Perşembe 11:45
Biz dünyaya ayar vermekle meşgulüz ,artık sizinle geçirecek zamanımız kalmadı. Kaç kez karşılaştık sayısı belli değil artık muhatabınız Kraliçe Meral O sizin hakkınızdan gelecek.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime