PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Kutsal, Terörist Lanetlidir!
Talat Atilla
YAZARLAR
21 Ağustos 2011 Pazar

Şehit Kutsal, Terörist Lanetlidir!

Analar ağlamasın” gibi kolektif bir duygunun ardına gizlenerek PKK’ya lojistik destek veren zihniyetin köpürttüğü terörün geldiği nokta tahammül sınırımızı delik deşik etti.

Terör projeksiyonun gerçek yüzü artık görülmüştür.

Utanmadan, sıkılmadan terör örgütü mensuplarına gerilla sıfatını yakıştıran gazetelerin-gazetecilerin varlığı bile bu işin bir dizayn olduğunu belgelemeye yeterli.

Bu sözde şöhretli gazetecileri demokrasi havarisi gibi göstererek televizyonlara baş konuk olarak çağıranların iyi niyetli olduğuna inanmak mümkün mü?

Neyin, hangi çıkar ya da hangi duyguya tutsak olarak PKK’ya açık destek veriyorlar?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç bu kadar küçük düşürülme, kandırılma ve gözlerinin içine baka baka ihanete uğramadı.

Alçalmanın, kötü olmanın bile bir haysiyeti var.

Özgürlük dediğimiz olgunun bir sınırı yok mu?

Vatana ihanet etme özgürlüğü olabilir mi?

PKK, terör örgütü olduğunu yıllardır haykırıyor ama Türkiye Cumhuriyeti DEVLET olduğunu her nedense hissettirmiyor.

Hakkari’yi merkez üs seçen PKK, neredeyse bu ildeki tüm insiyatifi almış görünüyor.

Kimlik sorma, adam kaçırarak sorgulama, öldürme, yaralama, sözlü taciz dahil tüm kirli eylemlerini ellerini kollarını sallaya sallaya icra ediyorlar.

Bu devlet nereye saklandı derken Irak’a yapılan hava saldırısı bir ölçüde yüreğimize su serpti ama öldürülen PKK’lıların cesetleri nerede?

Kendi şehidimizin naşını bile koruyamıyoruz.

Peki, PKK’lıların cesetlerini niye gösteremiyoruz?

Rahmi Turan üstadın dediği gibi, “Ya Yok edeceğiz, Ya Yok Olacağız”

Hepsi bu…

 

TBMM muhabirleri!

Geçen gün bir gazeteci dostum, “TBMM’deki gazete ofislerinin çoğu kapalı” deyince, “Hadi beraber bakalım” dedim.

Haklıydı.

Gazetelerin TBMM bürolarının yüzde 70’i resmen kapalıydı.

Hürriyet’te 2, Cumhuriyet’te 1, Zaman’da 1, Anka’da1, Star’da2, Sabah’ta1, A.A.’da 3 kişinin dışında TBMM’de gazeteci yoktu!

Madem bu bürolar kullanılmıyor, kapatalım gitsin!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 TOTEM
 25 Ağustos 2011 Perşembe 14:37
Sözünden rahatsız olacak dünya barışından sömürüden ve adaletten dem vuracaklardır.Ancak dünya tarihine baktığımızda dünya üzerinde asla hayal edildiği bir şekilde barış,eşitlik ve adalet olmamıştır.Bügün adına emperyal dediğimiz güçler her devirde diğer ülke ve haklarını sömürmüşlerdir.Bizler istediğimiz kadar hak hukuk ve adaletten bahsedelim Dünya üzerinde bu kavramlar güçlülerin lehine esner ve değişim gösterirler. O sebeple Türkiye Eski nufuz alanında söz sahibi olma peşindedir.
 TOTEM
 25 Ağustos 2011 Perşembe 14:33
Son zamanlardaki dünyada gelişen olayları ve bu gelişmelerde Türkiyenin yeri ve tavrı hakkında genel bir gözlem yaptığımızda görünen görüntü şudur;TÜRKİYE DÜNYADA VE ÖZELLİKLE DE BÖLGESİNDE BİR EMPERYAL GÜÇ OLMA ÇABASI VE İRADESİNDEDİR!!Bunu birçok siyasetçi,yazar ve analistin henüz farkedememiş olmasına yada dillendirememiş olmasına gerçekten hayret ediyorum.Aslında bu yönde birçok emare mevcut.Şimdi geçmişte benimde içinde olduğum romantik akımda birtakım kişiler emperyal ve emperyalist-
 TOTEM
 25 Ağustos 2011 Perşembe 11:45
sizlerin kalibresindeki insanlar böyle saçma sapan söylemleri dillendirmezler bunun ne kadar anlamsız ve tehlikeli olduğunu bilirler. yok eğer geçici bir şuur ve izan kaybına uğradıysanızda lütfen kendinize gelin!! birde sizleri bir konu üzerinde düşünmeye davet ediyorum..Askeri alanda son yıllarda yaşanan beceriksizlik,basiretsizlik hatta aleni ihanetler yüzünden gerek pkk nın gerekse siyasi kolu bdp nin ve yandaşlarının bu derece şımardıklarını ve bu başarısızlığın sorgulanması gerektiği..
 TOTEM
 25 Ağustos 2011 Perşembe 11:38
Birilerini yada birbirimizi hain ilan etmek tipik bir militan tavrıdır..Tüm terör örgütlerinde hatta körü körüne inancı aşılamaya çalışan inanç sistemlerinde baş vurulan yöntemdir bu.Farklı bir düşünce sergileyen yada sorgulayan kişiye hain,işbirlikçi yada ajan yakıştırması yapmak. radikal dincilerde biraz soran ve sorgulayanı kafir ilan ederler..Rahmi üstad ya yok edeceğiz yada yok olacağız demiş ve Atilla ustada bravo demiş!!Allah aşkına tribünlere oynuyor ve ucuz popilizm yapıyorsunuz yoksa-
 Misafir
 22 Ağustos 2011 Pazartesi 09:44
Kalemine sağlık, Talat ATİLLA...
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime