PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sözüm meclisten dışarı
Cengiz Altınsoy
YAZARLAR
5 Ağustos 2024 Pazartesi

Sözüm meclisten dışarı

 

Haini buldum, İnstagram'ı kim  engellediyse vatan haini  Odur.İnsanların kaderiyle oynamak sana mı kaldı. 

Kimsin sen İnstagram'ı engelliyorsun.Derdin nedir.Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Hangi çağdayız,en temel hakkı bir insanın, haberleşme hakkıdır.Online satış yapan binlerce insan var.İnsanların ekmeği ile oynamak hanginizin haddine.

 

Bu resmen bir darbedir. Bu Türkiye Cumhuriyetine yapılmış bir darbedir.

Hamas'ın lideri öldürüldü, bayrakları yarıya indirdiniz.Banane senin siyasi dostlarından.30 askerimizi Ruslar şehit etti, Ruslarla dost oldunuz,Ruslarla ticaret yapıyorsunuz,30 şehit verdik ,bayrakları yarıya indirdiniz mi, size soruyorum AKP  ve  MHP milletvekilleri,cevap verin.

Ayrıca,vergi vermeyen vatan hainidir,pkk dan farkı yoktur,CHP önerge verdi,vergi vermeyenler araştırılsın diye,AKP ve MHP'nin oyları ile bu önerge mecliste  iptal edildi.Şimdi bu, MHP milliyetçi mi, devletçi mi,halkçı mı,nedir bu MHP,biri anlatsın bilelim.

MHP'NİN OY ORANI DÜŞTÜKÇE  ,SEÇİM BARAJINI  DÜŞÜRECEKLER,SONUNDA SEÇİM BARAJI % 1 OLACAK.

Cumhurbaşkanı, İsrail'e girebiliriz diyor.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ,konuştuğunu yapacak birisi olması lazım.Ecevit gibi.

İsrail'e neden gireceksin,derdin ne,oğlun Bilal,asker olsa gönderir misin.Damadının İHA ve SİHA larıyla mı gireceksin.Biraz ciddi olun.İsrail'in arkasında AMERİKA  var.Orada bekliyor AMERİKA.Hadi git görelim,yanı başında pkk'ya eğitim veriyor ,silah veriyor Amerika,senin  sesin çıkmıyor,şimdi İsrail'e giricem diyorsun.Kahramanlık akıl işidir.İsraile giricem demek işgalciliktir.Felakettir.Ayrıca giremezsin,yola bile çıkamazsın,orduyu zayıf duruma düşürürsün,ülkede parçalanma başlar,bunuda bilerek yapmış olursun ve bedelini ödersin.Amerika,uzaylılar dünyaya saldırırsa ne yaparım,dünyayı nasıl korurum,onun peşinde yani senden çok ilerde,F-35 uçağı Ankaraya gelir ,bomba atar ve  gider ,haberin olmaz.Teknolojik olarak,ekonomik olarak,güç olarak Amerika'ya kafa tutacak konumda değiliz, sadece yara veririz ama biz çok ağır bedel öderiz.

 

Biz önce ekonomimizi düzeltelim,insanlarımıza güzel bir dünya bırakalım.Çocuklarımız mutlu yaşasın, nedir bu ya ,savaş,savaş,gençlerimiz güzel yaşasın,ülkemizi terk etmesin.Gençlerimiz kaçıyor,başka ülkelere gitmek istiyorlar,bu akp ve mhp kafasından kurtulmak istiyorlar.Heryeri beton yapan bu müteahhit kafası artık gidiyor.Son anketlerde durum belli oldu artık,AKP ve MHP zihneyeti çöktü.İnsanlarımızı çok fakirleştirdiler bu arada kendileri ve kendilerine yakın olan zihniyetler zenginleşti.

AKP ve MHP zihniyeti artık gidiyor,seçim yola çıktı geliyor.Emekliler kendilerine yapılan bu haksızlığın hesabını soracağı günü bekliyorlar,emekli yok edildi,emekli felaketi yaşıyor,bu AKP ve MHP, başarısız iktidarı gidince ,güzel günler gelecek ülkeme.

 

Ben böyle düşünüyorum.

 

Sözüm meclisten dışarı

 

Bir göz bana ayan oldu

Hem ayan hem beyan oldu

Aklım fikrim ziyan oldu

Sözüm meclisten dışarı

 

Yaramı saran olmadı

Derdimi soran olmadı

Hainle aram olmadı

Sözüm meclisten dışarı

 

Seven gönlüm çok  ağlamış

Birgün muradın almamış

Benim hiç dostum kalmamış

Sözüm meclisten dışarı

 

Yüzüme karşı ötmezsiniz

Sırtımdan hiç inmezsiniz

Beş kuruş bile etmezsiniz

Sözüm meclisten dışarı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime