'Aboubakar gülerken CR7 acı çekiyor'

“Ronaldo yüzünden motivasyonu bozuldu ve bedelsiz bir şekilde Beşiktaş'a verildi. Şimdi üst üste goller atıyor ve kocaman ağzıyla gülümsüyor.”
ABONE OL
Abone Ol
'Aboubakar gülerken CR7 acı çekiyor'
Haberler / Spor
3 Mayıs 2023 Çarşamba 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

21 Ocak'ta Al Nassr'dan bedelsiz transfer olan Aboubakar, 12 lig maçında 8 gol ve 1 asiste imza attı. Performansıyla dikkat çeken golcü için "sportal.blikk.hu" sitesi Al Nassr'ın pişmanlığını vurguladı. Yapılan haberde, "Al Nassr, Cristiano Ronaldo yüzünden Vincent Aboubakar'ı adeta kovarak gönderdi. Ancak son duruma baktığımızda bu işten karlı çıkan Beşiktaş oldu. Aboubakar gollerini atıp, kocaman gülümsüyor. Ronaldo ise Al Nassr'da acı çekiyor." ifadeleri kullanıldı.

GERÇEKTEN İNANILIR GİBİ DEĞİL

Yine dış basından "goal. com/ar" sitesi, Al Nassr taraftarlarının görüşlerine yer verdi. Suudi Arabistan taraftarları, Aboubakar'ın Galatasaray'a attığı golün videosunu paylaşarak, "Bu adam kısa süre önce bizim futbolcumuzdu. Takımdan yanlış adam gönderildi. Ronaldo ile birlikte Aboubakar da kalabilirdi. Yönetim büyük bir hata yaptı. Aboubakar gibi bir futbolcuyu üstelik bedava gönderdik. Gerçekten inanılır gibi değil. Yönetim hatalı." yorumları yapıldı

TARAFTARLAR DA İSYAN ETTİ

Cristiano Ronaldo ise Suudi Arabistan Ligi'nde 12 karşılaşmada 12 gol atmasına rağmen takım, istenilen hedeflere ulaşamadı. Aboubakar'ın oyun tarzı açısından geriye gelip top alma özelliğini de ön plana çıkaran Al Nassr taraftarları, "Mesele sadece gol atmak değil. Oyunun içinde ne kadar olabiliyorsunuz" tarzında yorumlar da yaptı. Bütün bunlar yaşanırken El Nacional'in haberine göre Cristiano Ronaldo, Al Nassr'dan ayrılmak istiyor. Orada çok mutsuz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime