'Brezilya'yı şampiyon yaparım'

De Primeira programında köşe yazarı Paulo Vinicius Coelho, “Jesus yakınlarına Brezilya Federasyonu tarafından görev verilirse Brezilya'yı bir sonraki Dünya Kupası'nda altıncı şampiyonluğa taşıyacağını açık açık söylüyor.” iddiasında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
'Brezilya'yı şampiyon yaparım'
Haberler / Spor
19 Nisan 2023 Çarşamba 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Brezilya basını Jorge Jesus ile ilgili haberler yapmaya aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan haberlerde Jorge Sampaoli'nin Flamengo'nun başına geçmesine rağmen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Brezilya hayallerinin bitmediği iddia ediliyor. Bu iddia da De Primeira programında köşe yazarı Paulo Vinicius Coelho tarafından gündeme getirildi. Coelho'ya göre, Jorge Jesus yakınlarına Brezilya Federasyonu tarafından görev verilirse Brezilya'yı bir sonraki Dünya Kupası'nda altıncı şampiyonluğa taşıyacağını açık açık söylüyor.

SON ARAMA CUMA GÜNÜ

Bir diğer köşe yazarı Bruno Andrade ise Flamengo'nun Sampaoli ile anlaşmadan önce son kez Jorge Jesus ile bir görüşme daha yaptığını dile getirdi. Görüşmenin detaylarını ise şöyle anlattı: "Cuma gecesi, Flamengo'nun yöneticisi son bir girişimde bulunmak için Jorge Jesus'u aradı. Fenerbahçe'deki sözleşme durumunu son kez öğrendiler. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshetme gibi bir durumunun olup olmadığını Jesus'a sordular. Ancak Jesus, yine sezon sonunu işaret edince Sampaoli ile anlaşma sağlandı."

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'un sözleşmesini uzatmak istiyor. İkili arasında yapılan görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Hem ligde hem de kupada yoluna devam eden Portekizli teknik adamın bir kupa kazanması durumunda Fenerbahçe ile devam etme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetim, yeni sezonun planlamasını yapmak için bu konuyu sezon sonuna bırakmak istemiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime