'Fenerbahçe stadının ismi değiştirilecek' iddiası

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun isminin yeni sezonda Atatürk Stadı olarak değiştirileceği iddia edildi. İsim değişikliğinin 29 Ekim’de hayata geçmesi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
'Fenerbahçe stadının ismi değiştirilecek' iddiası
Haberler / Spor
9 Temmuz 2023 Pazar 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

1907 Fenerbahçe Derneği’nin 30. kuruluş yıldönümü töreninde dernek başkanı Rıfat Perahya’nın önerisiyle gündeme gelen Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin adının Atatürk Stadı olması için çalışmalar son aşamaya geldi.

Hürriyet'ten Süleyman Arat'ın haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saracoğlu ailesi ile yaptığı görüşmenin ardından onaylarını alarak projeyi netleştirdi.

Koç daha önce yaptığı açıklamada "Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız" demişti.

Bu gelişmelerden sonra stadın yeni adı Fenerbahçe Atatürk Stadı Ülker Spor Kompleksi olacak. Ali Koç’un bu kararı önümüzdeki günlerde açıkladıktan sonra 29 Ekim itibarıyla hayata geçmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime