Beşiktaş büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor! Dünyaca ünlü hücumcu...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gündemine dünyaca ünlü bir ismi aldı. Siyah-beyazlılar hücum hattını güçlendirmek için Ajax'ta forma giyen Dusan Tadic için devreye girecek.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor! Dünyaca ünlü hücumcu...
Haberler / Spor
9 Temmuz 2023 Pazar 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Beşiktaş, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle hücum hattı için birçok isimle temas halinde bulunan idareciler, son olarak dünyaca ünlü bir ismi gündemine aldı.

DUSAN TADIC LİSTEYE EKLENDİ

Hollanda devi Ajax'ın 10 numarası Dusan Tadic... Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Sırp futbolcunun, Ajax'la sözleşmesini feshetme ihtimalinin bulunması sonrasında 34 yaşındaki isim listeye eklendi.

BOŞA ÇIKMASI HALİNDE DEVREYE GİRECEKLER

Kartal, kulübüyle 1 yıllık kontratı bulunan tecrübeli futbolcunun boşa çıkması halinde resmen devreye girecek. Başarılı oyuncunun menajeri Milos Malenovic'in yeni haftada Ajax yetkilileriyle bir araya gelip fesih görüşmelerine başlaması bekleniyor.

GOL VE ASİSTTE ÇİFT HANEYE ULAŞTI

Ajax'ta 5 sezondur forma giyen Dusan Tadic, bu beş yılın tamamında etkili performansıyla gol ve asist konusunda çift haneye ulaştı.

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Son olarak geçen sezon Hollanda Ligi'nde 34 maçta 11 gol ve 18 asistlik performans ortaya koyan deneyimli futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

ÇOK YÖNLÜ

10 numara, sol kanat ve sağ kanat hatlarında görev yapabilen Tadic, santrforda da süre alabiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime