35 derece sıcakta sahne aldı

Haldun Dormen, başrolünde yer aldığı Kibarlık Budalası ile sahnedeydi. 89 yaşındaki oyuncu, 35 derece sıcağa rağmen hayranlık uyandırıcı bir performans sergiledi ve ayakta alkışlandı.
ABONE OL
Abone Ol
35 derece sıcakta sahne aldı
Haberler / Kültür
14 Temmuz 2017 Cuma 20:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dormen’in başrolünü üstlendiği ve 500’den kereden fazla sahnelenen Kibarlık Budalası, dün akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu. 89 yaşındaki usta tiyatrocu Dormen, 35 derece sıcağa rağmen hayranlık uyandırıcı bir performans ortaya koydu ve ayakta alkışlandı.
haldundormen2

Moliere’nin kaleme aldığı oyun 2008 yılından beri sahnede. Dormen ise 8 yıldır oyunda başrolü üstleniyor. Dormen’e sahnede Göksel Kortay, Hakan Altıner, Damla Cersioğlu, Efe Yeşilay, Anıl Yülek, Caner Tör, Reyhan Aydınsel ve Burcu Akyürek gibi isimler eşlik ediyor. Oyun, 17'inci yüzyıl Fransa'sında cahil, saf ama çok zengin bir adam olan Mösyö Jourdain'in asilzade olma çabasını anlatıyor.



Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime