Abdullah Avcı Süper Lig'e geri dönüyor! Herkesi ters köşe yaptı

Trabzonspor sürecinden sonra A Milli Takım hocalığına yazılan Abdullah Avcı, önümüzdeki yıl Süper Lig'e dönmeyi planlıyor! Trabzonspor ile şampiyonluk da yaşayan Abdullah Avcı, A Milli Takım hocası olması beklenirken, an itibarıyla rotasını Süper Lig'e kırıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Abdullah Avcı Süper Lig'e geri dönüyor! Herkesi ters köşe yaptı
Haberler / Spor
11 Mayıs 2023 Perşembe 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor ile yaşadığı şampiyonluğun ardından Abdullah Avcı için işler yolunda gitmemiş ve deneyimli teknik adam ile Karadeniz ekibinin yolları ayrılmıştı... Daha sonraki süreçte ise A Milli Takım için ismi geçen Avcı, an itibarıyla Süper Lig bekleyişinde!

ABDULLAH AVCI İÇİN TRABZONSPOR'DAN SONRA YENİ DÖNEM

Uzun yıllar Başakşehir'i çalıştıran ve şampiyonluğu kıl payı ile kaçıran Abdullah Avcı, daha sonra ise Trabzonspor ile zafere ulaşmış ve kariyerinde bir ilke imza atmıştı!

Akabinde ise Trabzonspor ayrılığından beri ihtimalleri değerlendiren Avcı, son olarak A Milli Takım'a yazılmış ama o süreçte de gidişatın farklı olduğu ortaya çıkmıştı.

Bugün gelinen noktada ise tüm gelişmeler, Süper Lig'de yeni bir macera ile ilgili.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN A MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolları ayıracakları iddialarına ilişkin, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." diyen Büyükekşi, "Stefan Kuntz ile yola devam edilecek mi?" sorusuna "Evet." yanıtını vermişti.

Geçtiğimiz günlerde süreci netleştiren Büyükekşi, Abdullah hocanın son durumuna da ayrıca ışık tutmuş oldu.

ÇARPICI GELİŞME

Süper Lig'deki projeleri analiz eden Abdullah Avcı, beklenenin aksine A Milli Takım yerine daha uzun soluklu bir maceraya atılmayı planlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime